Rasselnatt!

Det rinner inte ur näsan på Lo, det rasslar kraftigt i halsen och i luftvägarna….

Nix ingen AC i huset. Detta är något som kommit med oss från Sverige. Charlie har en vidrig hosta, Mumin har varit förkyld och Filip.
(Nu är jag lite krasslig oxå)

image

Detta har hjälp lite granna.
Köpte med från Sverige ifall inte nässugaren fanns här.
Ska självklart inte missbrukas. Men är det stopp i näsan så hjälper det att tömma innan matning

image

Han får vila i upprätt läge…

Lägger jag honom i min säng? Så blir det ju knepigt med andningslarmet.

Löste det galant!! Det måste ligga på något hårt under madrass eller kudde.

En bricka!! Funkade utmärkt

image

Bäddade in den och la Lo på en kudde!

image

Han äter all sin mat och har ingen feber.
Men jag tänkte åka och låta en doktor lyssna på lungorna för SÄKERHETS skull. Det är bara en förkylning, men JAG skulle kunna slappna av bättre om någon kunnig dubbelcheckade honom.

image

Vi turades om att värma välling inatt…
Skönt att ha teamwork!

image

Pojkarna har varit på sitt ridläger idag.

De ÄLSKADE varje minut.
Nu ligger de vid poolen och latar sig.

image

Vi ska äta och sen åka förbi sjukhuset.

Ikväll är det parad i gamla stan för de större barnen. Charlie KAN KANSKE vara för liten? Det ska uppfattas ganska LÄSKIGT har jag hört?

Vet du, har du sett något liknande?

image

 1. Såg att doktorn rekommenderade koksalt precis som jag och några till gjorde ovanför.

 2. Madde skriver:

  Vill börja med att säga… Du är Grym Maggan, Och verkar vara en underbar person.
  Sen har jag en fråga… Vad är det Lo ligger på i vagnen? Ser superskönt ut, och skulle gärna vilja ha till min lilla bäbis 🙂
  Kram på dig och krya på er!

 3. Karin skriver:

  Tänk en enda person och jag då tänker mer på bebis välbefinnande, än vuxna som inte kan tänka sig att ta det lite vackert åtminstone den första månaden . Jag blir på riktigt bekymrad över hur många egoistiska mammor det florerar här . Bäst att lämna denna blogg ett tag annars blir jag galen på riktigt! Oskyldiga spädisar som är helt i händerna på våra beslut som sagt !!!! Eller borde man bara tycka som alla för annars är man en bitter sjuk dåligt mående person:)))???? Jag tror nog Magdalena är smartare än så hon har ju Katrin Zytomierska som vän det säger väl en hel del om att hon kan ta detta med ro! Ja ni vet Katrin broderar inte in sina åsikter i siden direkt ! Kramar till er alla :))))

  1. Stackars dig 🙁
   Att vara klok som en bok,och bara vilja komma med lite goda råd.
   Men tur ändå på nåt sätt,att du kan trycka på krysset i hörnet,och aldrig mer återvända till denna hemska sida,som kryllar av egoister.

 4. Linda skriver:

  Det är väl just på grund av infektionsrisken som barnmorskorna och barndoktorerna säger att man ska vänta med att flyga de tre första månaderna.
  Hoppas att han mår bättre snart!

  1. Linnea skriver:

   Linda…herregud vad du gnäller i de ena meningen och ger kramar och lyckönskningar i nästa. Helt allvarligt tror jag att Margaretha och Philip inte hade åkt till Spanien med den lille om det hade varit det minsta farligt. Sluta vara syster duktig och gläds dig åt att familjen verkar ha det otroligt skönt nere i Spanien. Det tar 3.5 timmar med flyg, alltså kortare tid än att bila från Stockholm till Skåne. Små barn flyger världen över, det är inte det som dom far illa av, det är om man inte sköter om dom små liven med god vård och mycket kärlek, det tror jag nog familjen med Mumin i spetsen gör….Trots HEMSKA tanke att den lille inte ammas. jag fattar inte hur man kan skriva så år 2016, bara för att få mamman att känna skuld i att välja att INTE amma. Väx upp och sluta vara så himla redig!

   1. Men snälla människa – är du helt förvirrad eller? Hon nämnde inte ens amning?

 5. *lena* skriver:

  Åhhh det är så jobbigt när dem är så små och blir förkylda hoppas han piggar på sig fort..kära Maggan trist för dig att du hela tiden måste lägga till saker för att inte bli påhoppad tycker du är fantastisk som står ut med alla gnällisar och ”vetabäst” personer hjärta dig <3 att bli förkyld är sånt som händer vare sig man är i Spanien eller Sverige och isolera sig för hur länge då!!! barn ska få lite bassilusker för att bygga ett bra immunförsvar… Du är toppen Maggan kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..