Ridläger och Estepona

Ridläger för killarna!

Tristan ville inte vara med på bild, då risken finns att någon av hans kompisar ska tycka att han är töntig.

En svensk mamma som driver detta lilla underbara ställe.

Barnen rider på stranden,  leker med kaniner,  plockar ägg, hoppar studsmatta och får möjligheten att sköta och borsta små snälla drömhästar.

En riktig liten oas! Du hittar det HÄR!

image

image

Flera svenska barn så Charlie kändes sig trygg.

Vi vågade inte åka allt för långt bort ifall Charlie skulle bli ”mammig” man lämnar dem ändå mellan 10-14
Så vi hängde i krokarna…..

image

image

Jag är jävlig trött!

Nätterna börjar ta på krafterna.
Louie har blivit lite förkyld, Filip, Charlie och jag med…
Så han kan inte suga på nappen, spottar ut den och gnäller.
Bäst sov han på en kudde i lite upprest läge bredvid mig

Extra trött blir man då de större killarna har lov och man måste aktivera dem på dagarna. Annars kan man ju ta en tupplur när de är i skolan.

Vad händer mer?
Jag och Mumin gör vårt på dagarna med barnen.
Filip jobbar, sitter framför datorn och i telefon. Skiter i att tjata på honom nu. Han är vuxen. Gör vad han vill.

Filip var förresten på någon cool och flashig nattklubbsöppning igårkväll.
Suite?! Har du varit där, eller vi kanske är för gamla?

Ja de unga och starka de kan, vi trötta och slitna, vi måste sova när vi får chansen. Hehe

image

Känner mig lite allmänt deppig.
Saknar Isak. Känner mig oerhört känslig. Gråter när jag hör musik på radion..
Fixar inte att titta på kort, men gör det ändå.Det gör ont….
Jag och Isak var i Estepona när han var liten. Vi var där med 2 engelska vänner och deras barn.
Att vara här, väcker många minnen.
image

Jag ville åka dit idag, titta om ”vårat strandhäng” fanns kvar. Vår restaurang i hamnen…
Så vi passade på att åka dit när barnen var på ridskolan.

Tänk om jag visste DÅ, att jag skulle sitta vid samma bord 15 år senare. MEN utan min älskade son. Död och begraven.
Usch nu börjar jag grina igen

image

En kaffe i solen, på mitt och Isaks ställe
image

Och en promenad längst hamnkajen.
image

Lunch

Chevresallad

Stekt Chevre med honung på en bädd av sallad, avocado, tomat, gurka, paprika och lök.

image

Idag har jag på mig syrrans FANNY-BYXOR OCH VIDA-TOP HÄR!

image

image

LO har polarna och pyret och sin favoritfilm i bambu från LIKALYX

Den absolut BÄSTA filten av alla!!
Andas, är mjuk och både värmer och svalkar.

Kram ❤

 1. Kia skriver:

  Din man skiter i Er till 90%
  Han ser det som att han drar in cash för du har inte mycket och du är hemma mamma. >Han kommer o går som det passar HANS schema eftersom han prioriterar jobbet. Tänk lite på det. >O gå på COOL Club med sjuka barn trött fru?!…..Fy fan.
  Är det verkligen det livet du behöver o vill ha så ok. Lyxhustru.

  Men ge det en funderare bara innan du anmärker . Sitt ner o fundera på hur det sett ut senaste åren….

  1. GC skriver:

   Maggan är en 10-poängare, skulle kunna välja och vraka bland männen. Varför i hela världen skulle hon valt Filip om han inte var något alldeles extra bra.. Maggan + Filip verkar vara en perfect match.

 2. Hur kan en man prioritera ett ”coolt” nattklubbsbesök mitt i allt slit med en nyfödd?
  Bara en undran… visst bra att få hjälp av Mumin men jag kan bara inte flrstå hur du kan säga att du ska sluta gnälla på honom? Han är ju en del av fam. Inte bara den som försörjer…det blir ju lite väl gammeldags… Sov några hela nätter nu M så mår du tusen ggr bättre sen. F ta ditt jvla ansvar.

 3. Jag läser ofta din blogg men har aldrig kommenterat – men nu är det dags iom alla som så ”välment” men super-kritiskt kommenterar din man.

  Jag tycker du är en urstark kvinna, klart du kan och vill ta hand om dina barn själv. Din man jobbar, du är mammaledig och då BLIR det så. Även om man har en super-fin man. Jag har haft samma situation – kunde inte både jobba och vara uppe hela nätterna. Jag hade ingen ”mumin” men önskar jag haft det, jättebra att du har med henne det ger både dig styrka och någon utomstående som är med hela tiden. Super! Du gör ett jättebra jobb, det är bara avundsjuka som säger att du och din man skulle göra nåt annorlunda. Stor kram.

 4. Fina Magdalena. Tänk om fler kunde ha just din styrka att våga och orka berätta om din sorg.
  Sorg gör ont, det sägs att de som dör lär oss att leva….. Kan du förstå den mening, ibland kan jag göra det… Jag har inte tid att sörja men jag skulle vilja ha den tiden, men dagens samhälle accepterar inte sorg, min familj förstår inte mig heller….jag vill ibland skrika…JAG ÄR I SORG IDAG…. men de känner inte som jag för vi är olika…. Är du i en gemensam sorgsamtal där vi som upplevt och är i sorg är tillsammans, jag har inte ens tid med en sån viktig gemenskap, visst är det sjukt men just så är det för mig. Hur ska du ens hinna sörja? Viktigt att få sörja! Du ger oss tröst när du berättar om din sorg, att våga prata om våra dagar när vi inte orkar för vi har sorg, är viktiga. Tack fina Magda för att just du finns

 5. Det är tur att vi inte vet vad framtiden bringar. Livet är br aorättvist ibland. Härliga bilder dock och en fin blogg jag nyss hittade till. Hit kommer jag att återvända.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..