ANNONS

Mina smycken och vart man hittar dem.

/

Det är en del av er som vill veta mer om min smyckeskollektion jag tagit fram i samarbete med Friman & Co och jag har tidigare lagt ett inlägg med alla återförsäljare och det hittar ni HÄR. Tomas håller också på att bygga en specialsida här på bloggen så ni kan titta direkt här också. Också där kommer finnas en lista och länkar till alla butiker som har kollektionen.

wpid-wp-1447954425250

Den här ringen är min favorit, även om jag gillar allt!

wpid-wp-1447954584662

I mitt samarbete med Friman & Co och kollektionen VJ Since 1890 lyfter jag då och då också någon särskilt återförsäljare och i dag tipsar jag om fina Herberts Guld som är ett litet fint familjeföretag:-)

Herberts Guld & Silver grundades 1978 av Herbert Pecher, som utbildad guldsmed från södra Tyskland, kom till vackra staden Västervik i början av 70-talet. Från källarlokal till förort, och nu sedan några år en stor butik i centrum. Herbert själv är numera pensionär, men dottern Ulrika har tagit över och fört den starka traditionen av god och snabb service vidare. 2001 blev de med ytterligare en butik, i småländska Vimmerby.

Båda butikerna har de starka varumärkena för branschen, men även verkstad och egen tillverkning och så har de tagit in MIN kollektion. Jippio! Ulrika är urgullig och jag har kopierat vad hon har sagt/skrivit om mig och oss: 

Magdalena Graafs kollektion är ytterligare en förstärkning av det egna varumärket. ”Det är en självklarhet för oss att satsa på nya varumärken. Att se Graaf satsa på guldkollektioner är fantastiskt roligt, i en bransch som ibland kan kännas lite konservativ. Det är ett lyft för hela butiken att vara återförsäljare av denna underbara kollektion” 

Läs mer om Herberts Guld på www.herbertsguld.se

Skiner solen på er? Jag hörde från Tompa att över Småland var det en stor sol och jag hoppas att den lyser över hela landet!

Later! x

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00