Vinn Le Grand Air Loveseat från Rum21.se

Collage

Det är onsdag och lill-lördag, vad passar inte bättre än en tävling med extra kärlek? Nu har du chansen att vinna Le Grand Air Loveseat från Rum21.se! Hur coolt som helst:-)

Ni som har missat Rum21.se, har missat något! De är en av nordens ledande nätbutiken för möbler, belysning och inredning. De har de flesta av Skandinaviens och Europas största varumärken i sitt sortiment. Så bland drygt 10 000 produkter från runt 200 varumärken bör du nog hitta något du gillar. De har även nu en grym kampanj, lite som en påskpresent: ”Köp för 3000 kr och få 500 kr i rabatt”. Så passa på att köpa utemöbler, soffa eller den där lampan som du länge suckat efter, gäller t.o.m 28 mars.

Rum21.se är inte endast en butik utan personerna bakom skärmen kommer till jobbet med en enorm passion för deras kunder, sortiment och inredning. Om ni behöver hjälp finns en fantastik kundtjänst som gör allt för att ni skall vara Sveriges nöjdaste inredningskunder. För att få idéer och inspiration ska ni kika in deras instagramkonto, @Rum21se eller kika under #mittrum21 där deras kunder inspirerar med sina köpta produkter.

Som en extra present i påskägget har vi i samarbete med Rum21.se en tävling där du kan vinna den sköna Le Grand Air Loveseat från Decotique i valfri färg, värde 6995 kr. Fåtöljen kan rymma två personer som vill mysa ihop eller för den som gärna sträcker på sig lite extra. Det bästa är att tyget är avtagbart och går att tvätta, perfekt för barnfamiljer! Även att tyget är i skrynkligt linnetyg med loose-fit för en exklusivt och härligt intryck.

För att delta i tävlingen ska du svara på följande två frågor. Använd svarsformuläret nedan och glöm inte att ange dina kontaktuppgifter.  Den lyckliga vinnaren blir den  som svarar rätt och har bäst motivation, låt fantasin flöda och lycka till!

  1. Hur många färger finns Le Grand Air Loveseat i?

  2. Vad önskar du allra helst i ditt påskägg? Motivera!

Vinnare blev: Josefine Unosson i Simrishamn. Grattis!! 

Tävlingen pågår tom 28 mars 2016 och ev. vinstskatt betalas av vinnaren som utses av Rum21.se och representant för Magdalena Graaf. Beslutet kan ej överklagas. Om du tävlar under alias, glöm ej ange din mailadress så att vi kan verifiera dig. Vinnaren meddelas personligen och publiceras här. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..