Tvättställ

Tvättställ=tvättställning=en ställning jag hänger min tvätt på

image

Vilka missförstånd det kan bli… hehe
Vad säger man då?
Torkhängare?

Ett ”tvättställ” på toaletten är väl ett handfat?

Jag säger säkert fel

image

Promenad på stranden!

image

image

8 km i lugn takt, havet som brusar och tystnad. Åhhhhh vad jag saknat tystnaden.

Huvudet och tankarna snurrar, det är bra terapi för mig det här.

image

Vad ska du göra?

 1. Ja ibland blir det lite galet men värre saker händer. Du är iaf en skön härlig tjej som bjuder oss läsare på härliga stunder med en bra blogg, Glad för er skull att ni trivs och mår bra. Kram.

 2. Åh vilken härlig promenad!
  Vi ska åka till Ystad över helgen o hälsa på bonussonen… Då blir det en promenad längs stranden.
  Tänkte fråga dig ang ifall du kan rekommendera något café i Ystad!

  1. Hej Gabbi!

   Förlåt för att jag svara, jag bor i Ystad. Prova gärna Mortens café, mysigt café på en liten innegård. Sen finns även Bäckahästen, men där kan vara väldigt mycket folk. Du har även Fritidsbaren nere vid havet, vet ej om han har öppet dock.

   Lycka till!

 3. Du har helt rätt, klart det heter tvättställ.
  Det ser så skönt ut, man blir lite avis. Tänk en strand promenad och sen en go lunch på det. Hmmmm

  Riktigt snygg kofta, var hitta du den?

  Idag blir det också promenad i Ystad, det är stålande solsken 7 grader varmt. Så det är underbart i Skåne land.

 4. Hej!
  Tvättställ = handfat
  Torkställning = det du hänger tvätten som på bilden , enligt mig !
  Här bakas det för fullt inför sonen 20 årsdag .. Så det kommer jag göra idag + lite städ & tvättning av kläder.

 5. hahah, jag bara inväntade reaktioner på tvättställ…även om jag efter ett tag förstod vad du menade, tyckte det var konstigt att ni skulle behöva ger er ut och köpa tvättställ…? Jag kallar det nog torkställning:)
  Vad underbart ni ser ut att ha det, här hemma i Skåne skiner solen idag men det är kallt på morgonen och nu ska det tydligen bli skitväder igen….BLÄ. Jag jobbar, ska efter jobbet stressa iväg och hämta son, lämna son, hämta man vid flyget, hämta son på träning, laga middag och SEN ska jag försöka undvika att somna kl 20 i soffan 🙂
  Kram kram

 6. Hej Maggan!
  Tänk vad folk är snabba på att kommentera så fort det blir lite felsägningar!

  Så underbart det ser ut, vilken lycka att komma bort och få njuta av värmen redan.
  Ha det bra och njut för dagarna rinner fort iväg.

  Kramis

 7. alltså eftersom det verkar vara jag som startade stormen igår då var det verkligen inte meningen. Eftersom jag nu bor i Skåne tänkte jag att det kanske är dialektalt därav skämskudden. Att jag kallar det fel. Jämför det med ostbågar / ostkrokar . Kattkällingar/ kattungar. Men är väl ändå inget att brusa upp om?
  Storm i ett vattenglas och bjuda på sig själv . Kram till er ❤️

 8. Det ser så himla härligt ut !! Vi var i Puerto banus en vecka för många år sedan och det var underbart. Njuuuuuut för mig med =)
  Kram

 9. Ja, tänk hur människor fungerar.
  Jag tänkte nog också, vad menar hon, tvättställ! finns inte det i huset.
  Men nu fick jag ju reda på vad Maggan menade! Så vad bra. INTE
  behövs det märkas ord, det rätar ju ut sig juu!!
  Ha det fint och njut bästa Maggan
  Kram från Anette i Örebro

 10. Hej Maggan!
  Oh så härligt det ser ut!! Själv är jag snart på väg till Belgien, sitter på Arlanda och mår lite lätt illa då jag hatar att flyga!! Men har laddat ner lite serier på Viaplay som jag ska fördriva tiden med och förhoppningsvis glömmer jag bort lite av flyg rädslan

 11. Milda tider så underbart ni har det! Varje höst/vinter funderar jag på vart vi ska flytta. Vi kan bo vart som helst bara vi har bra flygförbindelse till Göteborg. 🙂

 12. Jag har en exakt likadan och här uppe i Norrland (Umeå) så kallas den torkställning. På sommaren har jag en torkvidna ute i trädgården där jag hänger tvätten.
  Njut nu av Spaninen äventyret och krama alla grabbarna. Även sock VD:n 🙂

 13. Torkställning, jag funderade ett tag över ditt tvättställ, tänkte att det ska väl inte ni behöva skaffa när ni hyr hus.. nåja lite kul var det att jag grubblade över detta..

 14. Oh tack! Som jag har undrat över detta tvättställ! Såg framför mig att ni skulle ta in rörmokare för att installera vatten och nytt tvättställ (a.k.a. Handfat).

  Jag skulle nog kalla det där torkställning

  1. Halva kommentaren försvann…
   Hur som, det ska avslutas med en glad gubbe efter torkställning och en önskan om en härlig vistelse i Spanien.
   Jag tycker ni är kloka och gör helt rätt!

 15. Det på bilden kallar jag torkställning. Tvättställ har jag på mina toaletter, det som du kallar handfat 🙂 PS Jag är också skåning! Kram

 16. Som en annan utlandssvensk tycker jag att det är så himla spännande att följa din blogg, särskilt nu när ni precis flyttat till Spanien! Vilken underbar strand! Ser ljuvligt ut. Finns väl inget bättre än havsdoft och vågornas brus!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..