ANNONS

Fem år av ett fruktansvärt krig

/

Jag försöker i mångt och mycket hjälpa till där jag kan. Hela tiden och i princip varje dag får jag förfrågningar om jag kan lyfta olika kampanjer som rör välgörenhet. Jag skulle vilja lyfta upp ALLA och allt som gör gott, men det är omöjligt.

Det här tycker jag kräver sitt engagemang och något jag vill vädja till er om. Det är nog ingen som missat det fruktansvärda som händer i Syrien. I fem år har det pågått därnere och det påverkar oss alla. Jag funderar en hel del på det där och kan ibland skämmas för egen del och för andras del, när vi ibland klagar på skitsaker.

Just idag är den fem år sedan kriget i Syrien startade. Fem år av krig, smärta och lidande. Situationen i landet är desperat, människor dör av svält och miljontals flyr för sina liv.

Behovet av humanitär hjälp är enormt. Inne i Syrien ger UNHCR livräddande nödhjälp som mat, vatten, förnödenheter, skydd, sjukvård, utbildning och psykosocialt stöd till utsatta människor. Men hjälpen kräver pengar.

Inför den 15 mars har Sverige för UNHCR därför initierat #minröstförsyrien, med förhoppningen om att få fler att prata om denna blodiga årsdag – och skänka en gåva till Syrien. 

Ni kan hjälpa genom att:

1.     Sms:a SYRIEN140 till 72980 och skänk 140 kr

2.     Ta en skärmdump på tack-sms:et från Sverige för UNCHR och publicera på Facebook och Instagram för att få dina vänner att också skänka. Använd #minröstförsyrien

syrien

Jag har precis gjort det, även om det var lite trixigt med Mywallet och här från Spanien, men som sagt små problem i jämförelse:-) Har du möjlighet att göra detsamma är jag dig evigt tacksam.

Tusen kramar!

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00