ANNONS

Vinn kameralinser till din Smartphone!

/

camspec magdalena

Våren närmar sig med stormsteg och nu är det dags för en ny tävling! Du har nu chansen att vinna tre portabla kameralinser till din smartphone från CamSpec UF. Vi vill verkligen lyfta fram drivna ungdomar och har därför en tävling i samarbete med dem. Tre vinnare som svarar rätt på frågan kommer få varsin produkt, till ett värde av 149 kr styck, hemskickade till sig.

Produkten innehåller tre kameralinser som ger dig en spektakulär och användbar fotoupplevelse med din smartphone. Linserna är: Wide-Angle, Fish Eye och Macro. Tillsammans ger de dig möjligheten att ta bilder och filmer du aldrig tidigare kunnat ta med din smartphone. Macro-linsen tillåter dig att ta otroligt skarpa och detaljerade bilder på nära håll och tar dig ett steg närmare verkligheten. Fisheye-linsen skapar ett 180 graders perspektiv och ger förutsättningar att ta innovativa och roliga bilder och filmer. Wide-Angle linsen breddar mobilkamerans synfält så att du aldrig missar en vän eller en del av ett landskap i dina bilder.

CamSpec UF är ett företag grundat av fyra ambitiösa och drivna ungdomar som går sista året på Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan i samband med kursen Entreprenörskap och Företagande. De representerar för tillfället sin skola i den nationella tävlingen i Ung Företagsamhet. CamSpec UFs grundare brinner för fotografi och har tillsammans hela 18 års erfarenhet inom ämnet.

Läs mer om dem på www.camspec.se eller på Facebook och Instagram.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret nedan och glöm inte att skicka med dina kontaktuppgifter och adress, så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

Vad heter den nuvarande VD:n för CamSpec UF?

Tävlingen pågår till och med den 6 mars. Vinnarna presenteras här och kontaktas personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00