Lookalikes, porrfilmstuttar och melodifestivalen

Godmorgon mina fina vänner!

Har ni haft en fin helg?
Vad har ni gjort för kul?

Här somnade jag kl  1
Bäbis vaknade för att äta mat kl 3, kl 7, och nu…

Jag är kär!!

Filip skrattar åt mig!

När vi åkte in till BB var han lite orolig för mig. Jag var ganska butter och likgiltig

-Jag känner INGENTING  för det här barnet! Jag känner INGA somhelst  mammakänslor eller längtan.

Nu vill jag inte släppa ifrån mig honom till någon. Filip behöver inte ens överväga att ta nattskiftet.
JAG vill snosa och gosa hela tiden.
Jag är fullkomligt GALEN i honom! Jag älskar honom så fruktansvärt mycket!

Jag har inte varit en sån här kyckling med något av mina barn tidigare. Jag har blivit bäbisgalen.

image

Jag försöker ta fina kort.
Men han är så mycket sötare i verklighetenen.
På bild ser det ut som om han har en liten grisasnok…
Mycket mindre, han uppfattas dubbelt så stor på bild.

image

Jag vet att bloggen är lite enformig nu.
Trist för er som inte har barn. Ni får ge det ett par veckor, sen blir det mer som vanligt…

image

En liten gubbe…

Medicinen har varit effektiv! Brösten har blivit mycket mindre. De var gigantiska!! Porrfilmsabsurda tidigare haha!

Med amningsbröst och biverkningarna av min medicin så skulle jag kunna söka till LA housewifes!?

image

Nu är de små och hängiga igen!

image

Tack för tipset!!
Den luktar lik! Men förhoppningsvis kommer den hjälpa lite.

Mer?

Kroppen tog inte stryk under själva graviditeten. Men nu?!
Jag känner mig helt förstörd!
Bäckenet är så bräckligt att jag knappt kan resa mig eller gå.
När jag kommer hem imorgon ska jag köpa en korsett eller ett bälte.

Blöder som en gris! Och har väldigt ont i magen. Mycket mer än med tidigare barn.

image

Vi tittade på melodifestivalen igår.
ÄLSKADE Frans låt! Röstade nog 10 gånger!

Drack ett glas vin. Det var INTE speciellt gott!

Börjar bli mer övertygad om att inte börja dricka alkohol igen.

Alkohol fick en sådan negativ roll för mig efter att Isak lämnade oss.
Den blev ångestdämpande och lite destruktiv.

Det behöver det ju inte bli nu. Men det har varit skönt med en paus!
Skönt att kunna sörja utan tillsatser, eller genvägar.

Vi åker hem till Stockholm om ett par timmar. Sen ska jag bygga en barriär i lägenheten så att INGEN med förkylningssymtom kan smitta bäbisen.

Satt och tittade på lite gamla lookalike bilder igår. Lite kul, att se likheten hos pojkarna

image

Charlie och Isak

image

Jag och Lance

image

Tristan och jag

image

Isak och Lance

image

Bäbis och Isak

image

Bäbis och Isak
image

Tristan och bäbis

image

Isak och min pappa Kenneth

Sen kan jag ju inte låta bli att lägga upp dessa hehe!!!

image

Charlie och hans pappa…
image

Barnjournalen-Bengt med en liten touch av Putin?
image

Grrrrr mjauuuu vilken man!!

Vem är du lik?
Har du någon lookalike?

Jag i såg att min likhet mest finns hos djur

image

image

Kram på dig ❤

 1. Har inga 2 bentabarn, bara en lurvig fyrbent kattbarn hahah, men jag älskar din blogg oavsett om det är massa söta babyinlägg å skiverier om barn haha eller något annat.

  Blir så glad när jag ser du har gjort ett nytt inlägg, följer dig både här och på instagram.
  Och galen som jag är i min katt så har han en egen instagram.. Kolla gärna in honom. Cesarblueeyes

  Kram
  Linda
  Och på insta moster_linda

 2. Haha, jag fullkomligt älskar dig Magdalena! Du skriver så underbart. Provat läsa några olika bloggar, men din är helt klart bäst och hjärtligast. Den enda som bjuder mig på skratt. Kram på dig och din fina lilla bäbis.

 3. Haha jag dör du inte klok. Jag skrattar så jag gråter. Tack för att du är som du är. Va rädda om er och kör försiktigt upp till Stockholm. Hoppas ni har haft det underbart i Ystad, jag bara älskar denna stad. Men vi trivs även i Stockholm, har även boende där.

 4. Tack för att förgyllde min tråkiga dag, med dina härliga bilder,,, likheterna är ju rätt slående,,hahahaha, ska försöka göra det samma med mitt gäng ungar och gubbar..kram super söt bäbis Maggan och Filip. ni har åter igen lyckats,, blir det fler nu? .

 5. Hahaha då fick man sig ett gott skratt så här på söndagsförmiddagen. Man kan ju bara gilla dig o din humor. Läser gärna om nya bäbisen länge till här på bloggen. Så lättad o glad över att du skippade alkoholen Magdalena, har sett det på nära håll o det slutade inte väl. Kram på dig o trevlig resa tillbaka till Stockholm

 6. Jag förstår att du är kär i det där lilla livet, han är ju fullkomligt underbar! Så bedårande liten kille. Njut av den här tiden!
  Jag har fått höra från flera oberoende personer att jag är lite lik Kate Winslet, vet inte om jag kan hålla med dem, men inte mig emot. 🙂
  Jag sitter här nyopererad, har opererat bort min livmoder i torsdags och så fort jag skrattar så känns det som att någon skär in en kniv i magen.
  Kunde dock inte hålla mig för skratt när du visade look-a-like-bilder på dig och Filip, haha!
  Så nu sitter jag här med magvärk, men det var det värt. Du är för härlig!
  Ha en fin dag!

 7. Fantastiska du! Vilka bilder! Sitter o väntar på min bebis som är bf på fredag. Du får min väntan att gå lite fortare! Grattis och tack!

 8. Har inga småttingar (men snaaart kanske), men älskar att läsa om den lille och familjen! Så skriv på 😀 Och grattis igen till sötnosen! Kram

 9. OMG… Underbart , du kommer att gå långt . Var den du är , älska dig själv / familj . Underhåll, roa, och lär oss mer av livet . TACK.

 10. Så söt han är, njut! Min lille skrutt är redan 9 månader, det går fort

  Köp en belly bandit, gör underverk för mage, rygg och bäcken. Köp en ganska liten som sitter väldigt tajt i början så drar du åt ju mer mage försvinner. Man får enormt bra stöd för bäckenet och ryggen, räddade mig förra sommaren

  Lycka till

 11. Älskar att läsa om dig och bebis!! Väntar mitt andra barn och har haft sån ångest inför förlossningen och att få en bebis till men som jag ändrat mig sen du skrev om din förlossning. Nu minns jag hur fantastiskt det var första gången och längtar för första gången efter bebisen! så TACK ❤❤ fortsätt va ärlig och skriv om bebisen haha. Kram

 12. Jag har visserligen inga barn men från nära vänner har jag förstått att när man föder barn och är 35+ så får man ofta ondare i bäckenet osv efteråt.

 13. Åh herregud!
  Du är såååå rolig! Underbar humor! Din blogg är den bästa! Du är den enda offentliga personen jag verkligen ser upp till fast jag dig ej känner! Brukar inte kommentera, men nu gick det inte att låta bli. Du är så jädra cool och ärlig! Du är bäst! Efter allt du gått igenom i livet hoppas jag på att du får en lugnare tillvaro med en massa lycka framöver! Kram på dig från en annan mamma.

 14. Man skriver om det som hjärtat är fullt av, och det är precis som det ska vara. Jag har inga barn (förutom en fining med fyra ben och päls), men jag tycker bara det är härligt att läsa om den lille nye, för mig blir det ju lite utbildning på köpet. 😉 Jag ser så fram emot att få vara med och se hur han utvecklas och vilken person han ska bli, jag tror att mycket fint och glädjande väntar. Bilderna är så roliga att det inte är klokt, plus att din pappa var rent löjligt snygg, många bra gener där hos dig och syrran.
  Charlotta

 15. Har läst din blogg länge och måste bara skicka iväg en liten kommentar.
  Du är ju bara så harrrrlig!! (som vi säger här i Skåne.)
  Läser din blogg just för att den är så ärlig och mänsklig, du bjuder på dig själv och skriver från hjärtat.
  Grattis till fina bebisen. Stor kram

 16. 😀 Skrattade högt för mig själv här hemma när jag läste din blogg idag, söndag du är bara för rolig ja du är bäst bara Magdalena! <3

 17. Du är så jäkla skön! Älskar att läsa din blogg. Verkligen underhållande, vettig och rolig på alla plan.

  Du har inte haft det lätt det senaste året men jag beundrar ditt sätt att resonera, det vi får ta del av iallafall. Du verkar vara en klok person med hjärtat på rätta stället. Respekt.

  Din bäbis är hur söt som helst! Önskar mig en liten jag med och hoppas inte det är för sent med lin 41-åriga livmoder.

 18. Hi hi:-) du e så himla härlig. Tack för en helt underbar blogg. Blir så glad av att läsa den. Inget mig emot att det bara blir bäbis prat och bilder nu. Bara skoj att få följa bäbisen och dig :-). Ta hand om er och kör försiktigt <3

 19. Jag blir så glad och varm i hjärtat när du delar med dig av bebis och familj<3
  Kommer starkt ihåg dag 3 efter första förlossningen för 23 år sen. Tuttarna var enormt stora, rosa åt det röda hållet. Nästan sprickfärdiga. Var i chock när jag tittade i spegeln.
  Gubben min och mamma också som var där när vi kom från BB. Fick sova sittandes den natten. Gick inte att ligga ner med dem tuttarna 😉

 20. Galet roligt med dina bilder…..underbara lookalikes….vilken humor. Jätteroligt också att du fått igång dina känslor för lilleman. Blir glad av titta in i din blogg o se att du mår bra. Tycker det är så roligt när det går bra för dig fattar ju att du som alla andra har ett pussel med måsten men du gör dig inte till ett offer du knyter nävarna i byxfickan o GÖR som Sissela Kyle säger. Bilden på Charlie o Dorsin haha.. Fast Charlie är ju söt.kram

 21. Ha ha 🙂
  Skrattar så jag gråter 🙂
  Du är för rolig du 🙂
  Fina bilder och härliga känslor för Dicksture ❤️
  Kram på dig fina människa ❤️❤️❤️

 22. Asså Du är för härlig. Tack för att vi få ta del av din vardag så här…..
  Du har fått världens finaste bäbispojke och tillsammans med hela ditt övriga harem av fina killar är ni en härlig familj!!! Tänk att det blev killar för hela slanten.
  Magda vilken fin människa du är. Kram på dej!

 23. Hej Magdalena! Var härligt att lösa att du känner dig bättre till mods! Tråkigt med alla dina biverkningar efter graviditeten! Hoppas det vänder fort! Jätte kul med bildkollagen! Fick mig på gott humör! Själv väntar jag på att börja med IVF inom snar framtid!
  Ta hand om dig! Kramar

 24. Hahaha!:) 😉 Tack, fick mig ett gott skratt! Förstår att du njuter av din lilla prins, han är ju bara för ljuvlig och söt! Fortsätt gärna blogga om honom och babytiden! Bra beslut att inte dricka alkohol, har aldrig druckit det, alkoholen för bara dåligt med sig..borde förbjudas! Skrattar högt varje gång jag ser på bilderna Charlie/solsidan Ove!:-)

 25. Grattis till en fin familj och nykomlingen, jag läser din blog varje dag numera. Hoppas det är ok fast jag är en gammal tant. Du skriver så trevligt och roligt och ärligt om allt ! lite samma humor har vi allt. Tack för trevlig läsning

 26. Alltså,Du är såå rolig ,de är det bästa, men att Du sedan är vacker också det förminskar ju ingenting
  känslan med bäbis kan nog vara att det förmodlingen inte blir fler barn för Er,men man vet ju aldrig när Du är i på gång igen önskar Dej all lycka med din familj.Läser din blogg med strort nöje är glad att jag har barnasinne kvar hälsningar från en 80 plussare.

 27. Det blir absolut inte enformigt här, hur skulle det kunna bli det med din humor ?
  Älskar att få läsa om allt i ditt liv och speciellt om bäbis.
  Kör försiktigt hem.
  Hälsningar Skåneland.

 28. Du är ju bara helt underbar, jag har fått dagens skratt…….eller hela veckans egentligen *älskar dig och din blogg* <3
  Jag vet hur du menar med att bli kär i bäbis, de luktar ju så gott *himlar med ögonen*, njuuuuuuuut för oss med <3
  Änglakramar Maria

 29. Wow! Vet du vem din pappa ser ut som?? Jo Patric Swayze!! ZZZnyyygg!
  Grattis till bebisen, vilka otroligt söta söner du har fått. Allihopa!
  Stor KRAM

 30. Men du… Jag tror inte att du fortfarande ska blöda som ”en gris”… Det borde avtagit rejält nu! Inte heller ska du ha ont i magen än?!
  Är kanske olika men efter 6 dagar borde både blödning och smärta avtagit…
  Fin liten kille ni har!:) Underbar tid nu!

 31. Hahahah. Snyft. Vartenda grej var skitkul. Vart tusan får du allt ifrån. Hahah.
  Älskar larv.
  kramis på dig.

  Kolla hos mig när jag lade en pizza i grannens brevikast. Men då var jag sur bara.

 32. Jag DÖR över din likhetslek med djur och dig, LOL……Kanske bra du kollar upp på sjukhuset med bäckenet och magen när du kommer till Stockholm igen ? Skadar ju inte precis. Och du, att bloggen är tråkig nu kanske för de som INTE har barn tror jag inte ett dugg på. Tvärtom. Då får de en inblick i den härliga bebisvärlden på ett sant och ljuvligt vis. Bebis är helt underbart söt. Förstår att du är överförälskad 🙂

 33. Du är så galet rolig! Älskar att läsa din blogg.

  Tycker du ska kolla upp om du blöder så och har så ont. Var rädd om dig!

  Kram

 34. Jag är en av dom som inga barn har och jag älskar bilder på din lilla bebis…så himla söt och roligt att läsa hur du tänker.
  Om alkohol så kan jag ge dig min vy, jag dricker extremt sällan. Har inga dåliga erfarenheter men tycker inte om känslan av att vara berusad och förstår inte riktigt poängen. Livet är väl till för att upplevas live och äkta och inte i någon dimma. ‘
  Däremot kan jag ta ett glas champagne vid något högtidligt tillfälle, men i bland verkar det som om det retar folk i allmänhet att man inte dricker. Som om det skulle kunna vara provocerande för någon annan. Vad vill jag säga, gör som du känner och låt inte konventionen bestämma vad man bör eller när man bör dricka och du….vilken otroligt fin liten bebis du har som en STOR SKATT förstår att du vill ha honom nära!
  Kram
  Berith

 35. Åh! Du är fööör rolig!
  TACK! för att du får mig att skratta mitt i ”misären” hemma hos oss. Ligger isolerad med magsjuk bebis i gästrummet och har legat här inne i 4 dygn. (För att han inte ska smitta ner storasyster, som själv smittade ner honom) så att inte magsjukan ska gå runt i familjen! Om och om igen! Ja du vet, Blä!
  Härliga du! Du verkar vara en fantastisk person, jordnära, trygg, varm och med en stor portion humor! Älskar att läsa din blogg! Tack för dagen skratt!
  Kram på dig och all lycka till med er fina bebis!

 36. Magdalena fortsätt du med din bäbisinformation. Vi är många som gärna följer dig med det.
  Det är nästan så man känner sig som anhörig. Love it !!!

 37. Hej du härliga människa.. Du får mig att skratta gott. Din humor o ditt fina sätt att skriva om barnen,livet, ja allt mellan himmel o jord, är njutbart, rakt från hjärtat. Var rädd om dig..Fortsätt vara sådär härligt galen..& jag håller med dig om alkohol.. Bättre att vara nykter o frisk i tankar o i kroppen om man vill det..Har druckit alkohol tidigare, men mår så mycket bättre utan både mentalt o fysiskt. & har roligare utan oxå..:) Jag har tre vuxna barn o ett barnbarn o gud vad bäbisar luktar gott..Som sagt njut o fortsätt vara du/ Tack från Eva

 38. Sitter på tåget och skrattar högt åt dina lookalike. Du är så underbart härlig och jag längtar varje dag efter att få läsa dina inlägg. Grattis till er finfina bäbis ❤️

 39. Älskar att följa din blogg när du delar av dig utav ditt liv och i ditt liv finns din lilla bebis nu så fortsätt att visa bilder och skriv om honom! Har själv en bebis på 3 månader och vill fortsätta läsa om din lilla bubbla…
  Kram

 40. Förstår att du är kär❤️ Tack för din ärlighet angående alkoholen . Jag har precis haft samma tankar . Väntar mitt tredje barn – ”en sladdis ”om en vecka och det har varit så renande att inte dricka alkohol . Vi människor bär på olika sorger och det är lika bra att rida ut stormen. För min del blir det en rejäl minskning iaf jag vill leva fullt ut . Älskar din blogg kram Hannah

 41. Åh jag förstår dej verkligen när du berättar om hur kär du är i din bebis. Min minsta är nu 1,5 år och som bebis va hon rätt så knölig på nätterna (på dagarna sov hon hur bra som helst) och jag var uppe med henne många många nätter och gunga och vyssja. Men när man sen satt där med henne i gungstolen och hon sov på bröstet mitt, ojoj vad lycklig jag var, kunde suttit kvar hela natten och bara beundrat henne. Älskar att få läsa om bebisgos i dib blogg just nu 🙂

 42. Hahaha! Du är underbar! Fullkomligt älskar din humor❤️. Följer dig i allt, men är desto sämre på kommentera.
  Grattis till eran fantastiskt söta lilla kille. Varma kramar till dig från mig.

 43. Hej! Vill bara säga att jag har inga barn men tycker det är superkul att se och höra om din lilla prins. Sååå söt. Fortsätt med det…

 44. Hahaha skrattar så tårarna rinner! Vilka snyggingar där på slutet och vilka tuttar! Älskar verkligen hur du bjuder på dig själv! Du har världens bästa blogg, kärlek till dig!

 45. Härliga människa, hur skulle man kunna tröttna på din blogg?!! Den är ju bättre än någonsin! Underbart att få följa dig under den första bebistiden och att få se fina bilder på din gulliga son. Älskar din humor och att du delar med dig av ditt liv på ett så ärligt sätt. Sluta aldrig att vara den du är, fina du! ❤️

  Måtte jag aldrig möta dig på stan, jag skulle pinsamt nog springa fram och krama om dig. Av någon konstig anledning så tror man att man känner dig efter att ha följt din blogg ett bra tag.

  All kärlek till dig och din fina familj!
  Kram från lilla mig

 46. HAHAHA Du är den roligaste offentliga personen!!!
  Åh tussungar allihopa! Sicken tur du haft!
  Måste oxå köpa ett sånt där andningslarm nästa gång. För sinnesfriden.

  Väntar på namedroppet mwd spänning Maggan

 47. Du är bara bäst gapskrattar för mig själv:))) sötaste bebben ❤️Jag blödde i 2 veckor men inte som en gris så fortsätter det kolla upp det..jag är livrädd att få flunsan som halva befolkningen har nu så stäng in dig med den lilla du otäckt när den små drabbas men kulmen har nåtts och är på väg att trappas ner iaf..min helg har tillbringats med att lära mig ge positiv energi 😉 så behöver du få lite divine blessings kan du få på distans❤️ Kör försiktigt nu och ta hand om dig förresten vad ska killkillen heta?:)

 48. Hur söker man i bloggen? Är jag helt trög? Om jag söker typ inlägg nr 500, hur gör jag då? Det står ju bara nr 1, sen nr 1772 typ //mvh Eva

 49. Hej Eva. Sökfunktionen hittar ju allt med ditt sökord och listar det med tre inlägg per ”sida” och sedan får du bläddra längst ner (långt ner) på sidan bland alla inlägg som innehåller ditt sökord. Försök vara så specifik du kan i ditt sökande så har du färre att bläddra bland:-) Hoppas det hjälper, annars får du höra av dig så hjälper vi dig. Uppgifter hittar du under kontakt i menyn. Allt gott. /webbtomas

 50. Oj vilken kärlek du får av folket Magda! Och den är välförtjänt. Du är otroligt humoristisk och du bjuder på dig själv mer än nån annan i bloggvärlden. Tänk vad man kan ha fördomar om folk för när jag såg dig på MTV på 90-talet tänkte jag att du nog var fåfäng och lite dryg, men direkt jag hittade din blogg många år senare så insåg jag hur jordnära och rolig du är. Du är one of a kind! Kram.

 51. ….jag skrattade så telefonen hoppa ur näven och la ett inlägg som inte var klart, tycker helt klart att du och Tuna …inte är mest lika…. men sötast!! Godnatt och kör vackert hem.

 52. Jag tror jag dör och skrattar ihjäl mig på samma gång utan att låta något. Sällskapet bredvid sover och jag är klarvaken. Du är så underbart galen. Läser numera bara en blogg- din. Gonatt Ninni

 53. Vilka otroliga likheter mellan barnen! Jag brukar aldrig se sånt, men nu gjorde jag verkligen det. Tack för att du sätter guldkant på min tillvaro! Det kan vara så att du är den roligaste människan som finns ☺️ Du borde kanske satsa på standup om du någon gång byter bana? Är övertygad om att du skulle bli rik och att det skulle bli slutsålt. Din humor och självironi är oslagbar!
  Allt gott till dig finaste Maggan ❤️

 54. Hej!
  Stort grattis till denna söta prins! Visst är det otroligt att så mycket kärlek kan rymmas i ett mammahjärta?! <3
  "Blöda som en gris" ska du inte göra nu, det bör ha avtagit.. Alla upplever olika hur "mycket" är men lägg på minnet hur ofta du behöver byta binda och ring sedan till BB och rådgör så det inte är placentarester (moderkaka) kvar. Isf kan du behöva medicin som stöter ut det.
  Ha det mysigaste och bäst nu och njut!
  KRAM Emma, barnmorska från norr.

 55. Vad skönt att du njuter av Bäbis :-).

  Jag är så glad för din skull.

  Men nu måste jag logga ur internet, du har fått mig att skratta så tårarna sprutar ju.

  Kram

 56. Tack för en väldigt rolig blogg, du är min favorit bloggare.
  Grattis lillfisen. Så underbart söt! De andra grabbarna också. De verkar också vara (/varit) fina killar. Det gör ont i hjärtat att Isak fick lämna den här jorden så tidigt, det är ingen rättvisa någonstans med det. Fortsätt vara du, den här

 57. Så fina bilder (ja allihopa; )
  Men extra berörd blev jag av likheten med Isak och din pappa <3 så fina dina pojkar/män i ditt liv!
  Ove eller Paul;)

 58. Hej,
  Älskar din blogg.
  Du verkar vara en så ödmjuk person.
  Roligt skriver du!
  Dessutom blir jag hjälpt av din sorg som du delar med dig av. Även vår familj har drabbats av denna ohyggliga smärta.
  Kram Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..