Ystad, blod och amning

Mycket väl godkänd var läkarens betyg!
Hörsel och tester gjorda…
Precis som många av er skrev, trånga tårkanaler TRODDE doktorn oxå..
Hålla rent med vatten och en bomullstuss.

image

Han sov sig igenom allt utom spruta och våg!

image

image

Har på mig en supersnygg och cape från BUSNEL (min kommer från PLAINVANILLA)
Urpraktiskt när man tex ammar? Både värmer och går att snyggt lägga över bäbben utan att kväva honom.

image

Vilket väder!! Man blir lycklig i hela kroppen! Våren är verkligen här…
Säkert inte för att stanna, men ändå.

image

Fick en helt underbar väska av SOPHIE i present igår. Utmärkt som skötväska!

image

image

Lite frisk luft, en stillsam promenad, ett besök hos Isak i vårsolen och en lunch på GOTHEM …

Ville låta honom få känna träffa sin lillebror. Inte för att Isak befinner sig på kyrkogården. Men mer för att det kändes fint på något sätt.

Isak är med oss hela tiden. 
Han var på BB, sitter bredvid mig här nu på sängen, i mina tankar i mitt hjärta och i luften jag andas. Dygnet runt….

image

Packar. Filip kör och jag och pojkarna ska vila i baksätet. Vi ska stanna många gånger och sträcka på benen.

Det gör ju ingen skillnad att vara i Stockholm eller Skåne?
Nästan skönare i Skåne? För då blir det mer semester.

image

Jag la ner amningen precis.
Nu skiter jag i det här. Vidrigt!!

Det stackars barnet ”spyr upp mina trasiga bröst”
JAG VET att man kan använda bröstvårtsskydd och tusen andra saker, OCH att det går över blaaa bla

MEN vi lever i en ytterst modern värld och inte i ett U-land där barn faktiskt överlever på ersättning. Sååååå nu blir det ersättning för korven.

Jag blev otroligt rädd när det rann blod ur munnen på honom.
Jag har inte blivit så rädd på väldigt länge.

image

image

Nej jag gjorde mitt bästa, och jag tänker inte vända ut och in på mig själv…
image

Nu är vi äntligen på väg. All drama gjorde att det drog ut på tiden…

Mysigt det ska bli!

 1. Jag har en son som blir 2 månader idag och jag ammar inte heller det funkade inte för mig heller och det är så skönt att man inte är ensam om att ge ersättning. Vi har haft ersättning till båda barnen och min 5 åriga son är det inget fel på och han fick sin första tand när han var 2 månader väldigt tidigt och då var det bara att lägga ner amningen. Jag tycker att du gör helt rätt som struntar i amningen med allt det där blodet skulle jag också ha lagt ner det, huvudsaken är att dom äter och att dom går upp i vikt och har man så ont och blöder så mycket så kan man inte vara lycklig och njuta av amningen och då är ersättning bättre så njut av att vara en nybliven mamma och bara så du vet vi är flera stycken som använder flaska idag det blir mer vanligt

 2. Via skriver:

  Tråkigt att alla inlägg är redigerade att komma med utifrån att Maggan ska få stöd för sitt beslut att inte amma sin nyfödda. Om inläggen inte ”passar” så läggs de inte ut. Så dessa inlägg stämmer inte överens med vad mammor egentligen tycker, det är bara ”hejarop” som Maggans moderator valt att lägga ut. Tala om vinklat, jag vet….

  1. Skaffa egen blogg så kan du skriva vad du vill i den?

   1. Via skriver:

    …….

 3. Hej!
  Nu kommer jag vara den där vidriga människan som letar fel, men ”handtaget” på babyskyddet ska vara uppe under färd. Det skyddar vid en eventuell krock.

 4. Klokt beslut med amningen. Jäklar vad mycket ångest jag hade över amningen innan jag la ner den! ❤

 5. Fia skriver:

  Grattis Magdalena till lillen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..