ANNONS

Vinn presentkort hos Polarn O. Pyret

/

poptavling

Ny vecka och ny härlig tävling! Den här veckan är vi stolta över att få tävla ut ett presentkort värt hela 500 kr tillsammans med Polarn O. Pyret.

Ända sedan Polarn O. Pyret designade sin första randiga tröja har de arbetat efter samma tanke: Barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn.

För Polarn O. Pyret betyder det kläder som underlättar vardagen, men fungerar lika bra till kalas. Kläder som tål vilda lekar och håller att ärvas från storebror till lillasyster. Vi utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen. Det är både vår filosofi och ett sätt att arbeta, det genomsyrar hela Polarn O. Pyret och de beslut vi tar. När allt kommer omkring har vi de mest kräsna användarna bland våra kunder, nämligen de allra minsta. Våra babykläder är därför extra mjuka, smarta och tvättåliga. Testade genom åren av tusentals små produktutvecklare! Läs gärna mer på www.polarnopyret.se.

Polarn O. Pyret på Facebook hittar du HÄR och på instagram heter de @polarnopyretsverige .

För att fira vårt nya samarbete med Polarn O. Pyret har vi fått en extra present. Beställer du från webshopen, www.polarnopyret.se, får du 50 kr i rabatt. Ange kod magdalenapop. Koden gäller 22-28 februari och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Svara rätt på frågan nedan och motivera varför du ska vinna presentkortet och vad du önskar se i Polarn O. Pyrets sortiment. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar, så vi kan förse dig med din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

Polarn O. Pyret fyller jämnt i år! Hur många år fyller de?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 40 år. Vinnare blev: Emelie Sködt i Hörby. Grattis!

Tävlingen pågår till och med söndag den 28 februari. Vinnaren meddelas personligen och publiceras här. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00