Kvällstidningar och fiskpinnar

Ligger och tittar på Nyhetsmorgon.
Gillar Jennys glasögon! Gillar Jenny!
Hon är så himla cool, smart, rolig!
OCH jäklar vad snygg hon är.
Hon har alltid varit vacker, MEN det har hänt något, vet inte om det är håret, huden, ögonen den senaste tiden?

Hon verkligen STRÅLAR!

image

Sovit gott inatt, men det molar. Strålar ner i ljumskarna…
Barnen är i skolan, garderobsnickarna kommer vilken sekund som helst.

Funderar på att gå till kinesmedicinkvinnan och få lite akupunktur. Hon sa att det sätter igång värkarbetet.

Har du testat?

image

Bokat biobiljetter till mig och Filip i Mall of Scandinavia. Vi tänkte gå på date lite senare….
(Om det inte blir sjukhuset villsäga)

Funderade på något som faktiskt gjorde mig lite ledsen och vemodig.

Jag har ALLTID ÄLSKAT mina dagstidningar.
Varje dag har jag köpt 2 kvällstidningar!
Sedan jag var ung…..
En liten ceremoni,  älskar min tidningsstund, älskar prasslet! Älskar att vända blad, spana, leta i spalterna och lyxa till det med helgens nöjesbilaga

Jag kom på mig själv igår att jag inte köpt tidningarna på flera månader!???

Gillar INTE utvecklingen!
Jag vill vara en BAKÅTSTRÄVARE!
Jag skräms av utvecklingen, och att jag ofrivilligt dragitsmed i trendflugan
”the world wide webb” hehe

Det är så himla trist att förlora en tradition!
Jag är en nyhetsjunkie, uppdaterar nyheterna 1 gång i timmen.
Så allt i papperstidningarna blir tyvärr gammal skåpmat nu..

Sörjer mina tidningar, på riktigt!

Idag ska jag till Mama Mia, det blir bio med Filip och till middag tänkte jag laga hemmagjord remouladsås och fiskpinnar.

Vad ska du göra till helgen, något kul?

 1. Finns bara en sak som får igång värkarna. Massera bröstvårtorna så kommer du igång

 2. Bra att du sysselsätter dej så du inte blir så frustrerad av allt väntande. Jag är krasslig så jag ska vila men ska träffa mitt lilla barnbarn imorgon. Hon är snart 3 mån och mitt första barnbarn.
  Är bara nåt år äldre än du så jag är en ”ung” mormor ☺ Håller tummarna att du slipper vänta så länge till…jag var öppen 4 cm i fyra veckor innan det satte igång med mitt andra barn…men då gick det undan tog bara 1.5 tim varav 45 min var krystade.
  Kram och Lycka till raring

 3. Jag känner igen mig när du skriver om att du köpte kvällstidningar förut, det gjorde jag oxå men inte heller gjort det på flera månader/år…. Måste nog skärpa mig där… Lycka till med bebisen när han behagar komma 🙂 Kram

 4. Hannah skriver:

  Akupunktur är super! Både jag och min syrra fick igång förlossningen av det

 5. Lite avis, så spännande med bebis vilken dag som helstekt i kväll. Hade precis som du molande värk länge, barnmorskan på BB rekommenderade lite stark mat för att sätta igång det på riktigt. Funkade för mig, tre timmar senare var vårt fjärde ❤️:a fött. Lycka till fina du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..