ANNONS

Missa inte Ninja Warrior på torsdag!

/

Att jag och bloggen har ett samarbete med Kanal 5 är ju ingen hemlighet. Jag gillar kanal 5 (näst efter tv4 och Poskoden så klart:-)  och en hel del av programmen och ofta plockar de in lite annorlunda program.

Älskar ju Ullared och Böda Camping till exempel:-) Snart smäller det för Ninja Warrior som barnen också gillar!  Jag själv är mest imponerad över hur smidiga och uthålliga de är. Helt grymma!

125st vältränade svenskar kastade sig ut i världens svåraste hinderbana i första säsongen, men ingen tog sig hela vägen. Nu får revanschlystna favoriter från i fjol och hoppfulla nya aspiranter en chans att besegra den tuffa banan när succéprogrammet Ninja warrior Sverige kommer tillbaka. Många kände sig lockade att anta utmaningen när sökandet efter Sveriges nästa Ninja Warrior drog igång tidigare i år.

150 extremt vältränade och taggade atleter står redo att kasta sig ut i världens svåraste hinderbana. Först ut i kvalificeringsbanan är region Stockholm, där både revanschlystna favoriter från i fjol och hoppfylla nya aspiranter prövar lyckan. Förra årets vinnare, Alexander Mars, är tillbaka, denna gång med målet att klara sig hela vägen upp i det svårbestigna finaltornet Midoriyama.

Ninja Warrior säsongspremiär torsdag 4 februari 20:00. Äldre avsnitt och mer information hittar du HÄR. 

Premiär alltså nu på torsdag! Missa inte!

KRAM x

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00