Läxdag med Trisse

En riktig läxeftermiddag!

Jag och Tristan har gjort massor med skolarbete och tickat av allt som vi inte hunnit med tidigare

image

Min fina kille!
Med ett hjärta av guld!

Läxor och en myskväll…
Vi har både pluggat trollkonster och matematik

image

Bio….

image

image

Semlor

image

Och en trevlig lunch hemma hos Läckberg!

-Hjälp!!
Jag ska på bröllop i helgen!

Vem är alltid snygg och uppklädd?
Oxå gravid, med en näsa för stil?

Please!!! Help me!!

Camilla som oxå har ett hjärta av guld, slog med sitt trollspö och lånade ut en jättefin gravidlångklänning tills på lördag.

En riktig räddare i nöden…

image

Vi frossade i mat och pratade om allt mellan himmel och jord
Skönt att ha någon som förstår hur man mår, och går igenom samma hormonpåslag och kropps åkommor som en själv

image

Vaknade med läckande tuttar imorse!
Första gången OCH definitivt INTE den sista…

Har inte bestämt om jag ska försöka mig på att amma. Eller skita i det helt?

Jag har försökt med alla 4 barnen tidigare. Helhjärtat! Men det har gått åt helvete. Inte tillräckligt med mjölk. Den sinande blablaaa
Höll på att nästan ta kål på två av ungarna då de inte fick i sig tillräckligt med mat

Jag är kluven….

Funderar lite och bestämmer mig sen.

Illa har jag börjat må. Kan det vara semlorna eller har det med graviditeten att göra  Mår illa när jag ligger på rygg?

image

Försöker ligga på sidan istället. 
Men då domnar armarna.

Filip är iväg. Charlie sover. Vi har ätit flingor, mackor och rester till middag.
Orkade vare sig handla eller laga.

Vad ska du göra i helgen, något kul?

 1. Lena skriver:

  Hej! Söt mage:-) Jag har….ammat mina barn…sålde även mjölk…tack och lov utan problem…trots många år bakåt tid…kan jag höra ljudet från pump maskin vi hyrde hem…det var tider…nu undrar jag…Var kommer den härliga pizzan ifrån”!?:-)
  Du, verkar vara en tjej med bägge fötter på jorden…all lycka till dig och din fina familj…
  .

  1. Pizzan kommer från restaurang brillo. PS härligt med amningen..

 2. Anette skriver:

  Men hallå vilken pizza!!!!
  Löjrom och créme fraiche?
  Kan det kanske bli ikväll

 3. Linda P skriver:

  Varför inte bara mysamma. Utan press att klara sig utan flaska. Och blir bröstvårtorna såriga kan du varva med flaska och låta dem vila. Dessutom är mindre vrålhungriga bäbisar snällare mot bröstvårtorna. Visserligen riskerar man att bebisen föredrar flaska men om inte amningen känns så viktig spelar det ju ingen roll. Och smärtstillande för tusan! Gör det ont att amma, som det gärna gör i början, ät smärtstillande.

 4. Frida skriver:

  Jag har 3 barn, vid varje måltid – först amma så mycket det fanns sen fylla på med ersättning, då kunde pappa hjälpa till med flaska och få ta del av mysstund…. Tycker inte det behöver vara – AMMA – eller INTE AMMA….

 5. Ewa skriver:

  Jag är med i sluttampen av min graviditet och kan inte heller ligga på rygg. Och får det inte heller för min läkare pga att magen nu är så tung och trycker på kroppspulsådern (som andra med skrivit ser jag). Har hållit på att svimma några gånger när jag legat på rygg och det börjar just med illamående och sedan kallsvettas jag. Så snabbt över på sidan så försvinner det 🙂 Men då gör det ont i höfterna istället 😉
  Och du, med amningen. Gör det som funkar bäst för dig och bebisen. Det kommer jag göra 🙂
  Lycka till när det väl är dags <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..