ANNONS

Vinn Tropicanas nya frukt och grönsaksjuice Tropicana Essentials Fruit & veg

/

tropicana

Den här veckan har vi en fantastisk tävling:-) Du har chansen att vinna juice för hela 4 månader och till ett värde av 1300 kr! Energiboost så här mitt i den tråkiga och mörka vintern.

Vi svenskar älskar juice och dricker det mer än gärna. Dessutom äter vi kvinnor gärna frukt och grönt och vi äter det mer än män, hela sex av tio kvinnor äter frukt och grönt dagligen. Detta visar en undersökning som SSI tagit fram på uppdrag av Tropicana. 

Tropicana är världens mest sålda juice och lanserar nu helt nya smaker utan koncentrat fyllda med frukt och grönsaker – Tropicana Essentials Fruit & Veg.

Tropicana Essentials Fruit & Veg kommer i smakerna mango, passionsfrukt och pumpa (där vitamin A, kalium och fibrer ingår naturligt) och ananas, apelsin och morot (där vitamin A, mangan och fibrer ingår naturligt). Båda smakerna är genom sin sammansättning en naturlig källa till vitaminer, mineraler och fibrer. Dessutom är den riktigt god.  

Perfekt sätt att boosta dagen med ny härlig energi! Läs mer om Tropicana HÄR. 

Allt du behöver göra är att svara på en enkel fråga och du är med och tävlar. Som vanligt använder du formuläret nedan. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar. Lycka till! 

Hur många smaker kommer nya Tropicana Essentials Fruit & Veg i?

A. 1 smak  B. 2 smaker  C. 3 smaker

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: B. Vinnare blev Pauline Gebl i Gråbo. Grattis!

Vinnaren meddelas personligen och presenteras även här.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00