Vecka 37 och ensamlunch

Har varit på jobbet och fyllt i massa papper. Sitter nere på Wagamama och äter en ensamlunch.
Tidningar och en nudelsoppa.

Jag är så otroligt tacksam för tipsen om magsyramedicinen. Den har verkligen räddat och förändrat mitt liv!!

image

image

Jag är i vecka 37 nu

image

Linné HM
”kjol” ett LINNE från HM
Skor PRIMEBOOTS
Kavaj HAPPY HOLLY (Halens)
Hår lockat med plattång

Status?

Usch känner mig inte redo!
Jag vet att jag borde skriva ”guuuud vad jag längtar”
Men jag gör faktiskt inte det.
Jag känner en rädsla och en ångest inför förlossningen.
Jag är orolig för att något ska gå fel.

Jag tänker på alla sömnlösa nätter, på dessa jäkla nappflaskor, skötväskor, packa in, packa ut.
Att behöva börja träna???!!! Bläääääää

image

Ahhh så jäkla mycket har jag inte lagt på mig… dryga 10 kg

20 kilo mindre än de 4 senaste gångerna.

Täppt i näsan, MEN lunkar fortfarande i snitt 10.000 steg om dagen.
Den/han/hen har vänt på sig
Jag har valt BB
INTE packat någon väska
INTE fixat något, inte byggt ihop en säng eller handlat något.
Jag är lite skrockfull. Jag vill se att allt går bra innan jag börjar boa.
Trycket mot muffen har lugnat sig lite
Kissenödig all the time!
Tappat känseln i fingrarna. Googlade.. Men det jag upplever är vanligt. HÄR!
sammandragningar som känns som mensvärk.

Sover dåligt. Sover bäst ensam i Isaks rum. Känner mig lite låg. Ledsen. Kanske hormoner?

Har två inspelningar kvar innan jag går på mammaledighet.

Vi ställde in Jokkmokks marknad nästa helg. Vågar inte riktigt resa så nära inpå..

Ska byta rum på barnen. Grrrr måste piska på Filip och ta tag i det ikväll.

Ps hittade min Gravid vecka 37 med Charlie HÄR!

C u later ❤

 1. Sandra skriver:

  Hej!

  Hur går det med rädslan? Jag har också extrem rädsla men fått sådan fin hjälp på BB Sthlm. Vart ska du föda? Kan annars rekommendera där. Och har också namn till den du ska prata med dig som verkligen kommer förstå.

  Kram

 2. Fortsätt skriva precis som du gör! Sådana som skriver om att livet bara är bra finns det tillräckligt med. Livet är det som händer här och nu, med glädje och sorg. Likaså dina bilder representerar en vardag, även utan glamour. Livet är inte perfekt (för dom allra flesta). Lycka till med bebisen. Läs gärna min blogg med recensioner om produkter och tjänster (vardagsbloggen.se). Kramar

 3. Cecilia skriver:

  Se till att vila upp dig mentalt inför förlossningen, för jag tror det är känslorna som kommer vara det som tar överhanden när hen kommer. Värkarna går ju över. Tänk om smärtan i själen kunde gå över…

  Inte så lätt att vila mentalt alla gånger när man har andra i livet som behöver en… med allt vad det innebär. Men bäbisar är bra att ha då. Få sitta i soffan och mata bäbis och dricka te och äta choklad. Det är terapi. Tänk om det bara kunde få vara så!

  Äh ville bara skriva KRAM!!!!

  1. Cecilia skriver:

   lyssnade av en slump på Carola ”Gloria” när jag läste detta inlägg, så nu kommer jag alltid ha den låten i huvet när jag läser din blogg i framtiden :-D. Kram igen!

 4. ximena skriver:

  Fina magdalena!
  Jag älskar din blogg just för att den är så ärlig och vardaglig. Den känns inte tillrättalagd i stukad som många andra. Tycker det är underbart att du bjuder på dig själv och många gånger känner jag igen mig.
  Fortsätt vara precis som du Är och blogga om det du vill och tycker är viktigt.

  Kramar i massor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..