Bojkott och stjärnfamilj

Bojkotta min blogg!

Usch jag är så otroligt less på mig själv nu. Tråkig! Andfådd, ointressant!

Jag måste nog medge att min blogg måste vara den tristaste på marknaden!
RIKTIGT tråkig! Ingen glöd, inget kul…

image

Ligger som en fet pascha i sängen och tittar på nyheterna.

image

Ska bli bättre på att ta vardagsbilder har jag bestämt!
Läser Blondinbellas blogg, och hon är så himla duktig på att ”myzzza” till det!
Jag vill att min vardag ska se lika myzzig ut!
Ska försöka härma henne!

image

Tristan har sytt en kudde till Charlie på syslöjden i skolan. Jag blir helt varm i hjärtat av se syskonkärleken mellan pojkarna. 

Det var fotbollsträning i Solna igår.
Mitt ex bor där….
Han var borta på jobb igårkväll, så jag och Charlie åkte över och hängde lite med hans sambo och hennes barn medans Tristan tränade…
Jag är så JÄKLA glad över att barnen har en sån FANTASTISKT bonusmamma! Hon är verkligen GRYM!
Och fina barn har hon oxå.

Skönt när man kan ha en sund och vuxen relation.
Barnen blir trygga och glada, och jag tycker att det är skönt att ha en VETTIG KVINNA att planera mitt liv med hehe
(Hur lyckades HAN fånga henne frågar jag mig själv? hehe)

Det blev middag på MAX igår. Drive thru….

Idag fyller Uppsala-Jessica år
Jag ska upp på kontoret och fylla i en massa papper
Träffa Björn hos FRIMANS smycken
Ha ett tristmenmåstemöte

Lovar bättring! Lovar att ta mig själv i kragen och visa min blogg lite mer kärlek.

Börjar få lite panik nu. Det kommer en bäbis om mellan 0-3 veckor!!????

Jag är inte riktigt förberedd?
Inte mentalt!
Mitt liv kommer bli helt förändrat!
Jag kommer behöva koka nappflaskor,
Det gula vattniga bajset, kräket, handuken på axeln, de läckande brösten, nappar, det skärande och bräkande skriket?
Inte kunna gå på toaletten själv.
Ingen sömn.
Packa in, packa ut! Lyfta…..
Skötväskor!

Hjälp!! Hehe JAAAAAA-JA! självklart kommer det bli fantastiskt oxå (för er ordmärkare som fasar över min negativa ton)

Nu mina vänner ska jag lyfta på arslet och hoppa in i duschen.

Kram och haj!

 1. *lena* skriver:

  Öjjjj ingen bojkott nu har jag hängt med dig här i alla år, år som varit en berg o dalbana i känslor ,ups & downs, ärlighet och galenskap såååå du stannar 🙂 jag älskar din blogg och tycker att du är en sån toppen pingla med det finaste av hjärtan så det så <3 kärlek till dig ❤️

 2. Fortsätt som du skriver, du får en sliten 64 åring att skratta

 3. Theresa skriver:

  Jag måste bara säga att jag älskar att läsa din blogg jag både skrattar och gråter känner igen mig i allt som du skriver, samt att min son Mikail har funnit en vän för livet hos din underbara Lanz. Kärlek och respekt till dig

 4. Mia skriver:

  Läser alltid din blogg och tycker du är så härlig! Du behöver inte alls vara så myzzig som Blondinbella! Vi vill läsa om dig och ditt liv inte nåt som verkar perfekt hela tiden för det livet finns inte,
  Jag undrar dock en liten sak. Det känns som att ditt ex är mån om att vara trevlig och fin mot dig och dina barn, men att du oftast inte besvarar det…som att han taggar dig på instagram och skriver fint men du svarar inte ens på det. Eller att när du väl skriver nåt om honom så är det inte speciellt engagerat utan mest med en suck känns det som…Jag kan ha fel men det är känslan jag får. Blev bara lite fundersam =)

  1. Tack snälla! Ord som värmer….❤
   Vet du…
   Något jag lärt mig under mina 40 år.
   Det är att DET SOM VERKLIGHETEN räknas! det är det som du gör utan handklappningar ELLER inför publik!
   Jag behöver inte sitta och krusa inför 1000-tals människor på sociala medier för att verka sympatiskt!?

   Det är handlingar som räknas! DEM man kanske gör i doldo, för att man verkligen menar det.

 5. Heidi skriver:

  Hej på dej fina Magdalena,
  Du ska ABSOLUT inte sluta skriva som du gör!! Det bästa med din blogg är ju att du är så jäkla ärlig om allt o sätter ord på känslor vi alla går med. Livet är ingen dans på rosor, det tar ont, det är för jävligt o ibland är det alldeles underbart. Du är så härlig för att du bjuder på dej själv o vill öppna ditt liv för andra. Stort tack för det <3

  Stor varm kram till dej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..