Åland

Här ligger vi i varsin säng på Åland.
Fantastiskt hotell! Nybyggt och jätte fräscht…
Båtresan gick bra!
Första matchen slutade 5-4 till finnarna

image

image

Wow!!
Åland är verkligen vackert!

Fräscht, välskött och trevliga människor. Här skulle jag kunna tänka mig att bo!

image

Charlie somnade i bilen till hotellet, så vi beställde upp mat på rummet..

Han är så himla duktig! En riktig mönsterunge!

image

Handbollen är spännande säger Filip!
Jaha, svarar jag utan att titta upp
Couldnt care less!
Sport är verkligen inte min grej alls….

image

Mat och världens godaste äppelpaj på båten!

image

Det blir en lång dag i inomhushallen imorgon. Vi lämnar Mariehamn vid 9, så LIIIITE sovmorgon får vi…

Ps sorry om jag stötte mig med någon angående min lookalike Caitlyns kön..

Visste inte att snorren var kapad.
Förlåt om jag sårat någon med min enorma okunskap och klumpighet .
Inte transvestit utan transsexuell!
En otroligt stor och viktig skillnad.

Sen var hen inte 60 utan 67 år.
Förlåt för det med.

image

Härligt citat!

Min pappas kommentar efter att en förskola blivit anmäld för att de visade Alfons Åberg för barnen, och en unge hade fått mardrömmar.

Så sant, så sant….

Hur ser din helg ut, händer det något kul?

 1. Hej Magdalena,
  hoppas allt är bra med dig och bäbisen…
  Kram❤från Skåne

 2. Linda skriver:

  Roligt att du varit på min hemö Åland, vilket hotell bodde ni på? Åk dit under sommaren också, en lite annorlunda ö då jämfört med januari :)Du kan passa på att shoppa billiga muminmuggar när du är där oxå 😉 Kram till dig!

 3. Underbart citat…….Min älskade kusinen brukar säga till mig när jag nojjar för något: Mia, det är livsfarligt att leva. Du kan dö…..Hemskt och sant, men ändå så himla perspektivistiskt på något sätt. Hjälper mig att rätta upp min inre orosskuta helt enkelt….
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/01/23/dagseglare/

 4. Eva skriver:

  Din pappa är en klarsynt person;-))Så rätt.
  Vart ska världen sluta undrar man ibland.

 5. Älskar citatet från din far. Klockrent.

  Sedan det där med satir. Med glimten i ögat kan man väl orera om det mesta.
  Jag har tre bekanta som är transexuella. En slump. Jag umgås med dem som vilka som helst. Vi diskuterar sådant som andra. Ibland kan vi komma in på deras sexualitet. Men jag tar inte upp ämnet själv. Självdistans och satiriska uttryck är inte alls ovanligt. Snorren är borta exempelvis. Att reducera transexuellas rättigheter till den nivån är ju skitlöjligt. De har de själva uttryckt. Däremot hot, samt hat i olika situationer, upplevs som kränkande.
  kramisen

  1. Ja. Här kommer jag med min berättelse, utan slutledning. Det jag skulle komma fram till var en annan femma. Nämligen … Vad var det nu?????
   Skoja bara.
   Jo. Att, dina rader upprör straita mer. Mina kamrater tycker att du är kul.
   kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..