En riktig skitdag

Idag kunde INGET ha blivit värre faktiskt.
En riktig jäkla skitdag.
Fick rusa från Formex för att lösa problem, försöka fixa till oreda och reda ut dumheter.

Ingen bra dag. Bäbisen sparkar och har jag har högre blodtryck.

image

Har stått ute på mässan med mina fina smycken. Men fick lämna efter lunch.

Ja idag kunde jag inte ha gjort mer.

Åkte hem. La mig och sov. Rensade huvudet lite och vilade mage.

Nya friska tag.

Stora killarna hos sin pappa. Mumin är här och myser med Charlie. Jag ska träffa Sophie om en stund….

Skönt att tänka på lite annat i ett par timmar.

 1. Ingrid skriver:

  NU taggar du ner Caitlyn :=D när du har högt blodtryck. Detta skedet av graviditeten är vidrigt och det är skönt när det är över……Vila, om det går, kräv hjälp etc. Men, du vet ju redan, det är ju inte första gången precis. Som vanligt vrålfnissar jag när jag läser ditt inlägg. Nåja, inte alltid man vrålfnissat precis, men ofta………..Kram och ställ nu lite krav på din omgivning och lugna ner dig inför förlossningen !

 2. Heléne skriver:

  Kan inte tristsns pappa åka till Åland? Du behöver ju vila och ladda inför en förlossning

 3. Heléne skriver:

  Fina Maggan, du måste sänka tempot och kraven. Jag var också enveten och körde på som vanligt med mitt sista barn men när jag fick högt blodtryck sa dom till mig på skarpen och då hade jag inget val. Är alla föräldrar med på cupen? Kan du inte prata med någon av Tristans vänners föräldrar och höra om de kan ta med honom. Kanske inte T vill men som läget är så förstår han säkert. Styrkekramar!

 4. Anne skriver:

  Åh så trist!!! Nu hoppas vi på en riktigt fin dag i stället! Stor Kram! Kjolen är iaf snygg! 🙂

 5. soffan skriver:

  vad hände idag ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..