Överraskningsfest för bäbis!

Jag vart helt tagen på sängen ikväll.
En lugn middag med syrran och barnen blev till en överraskningsbabyshower med alla fina tjejerna!!

image

Wow!! Jag blev så varm i hjärtat att jag nästan började gråta när jag öppnade dörren. Vilken suprise!
Jag tappade hakan!
Och vad fint de dekorerat….

image

Hannah hade ordnat så fint!!

Allra bäst var ju tårtan haha!!
Som Hannah beställde av en helt underbar tjej som hette Nathalie och finns under @candytastee på Instagram

Precis min humor!

image

image

image

image

Det bjöds på massor av god mat, och bäbisen fick den hel drös av presenter

image

Helt tagen på sängen!
Vilken härlig idé? 
Jag har aldrig varit med om denna tradition tidigare?

image

image

image

Tårtan smakade ljuvligt!
Nötkräm, chokladfluff och grädde!!

image

image

image

Efter mycket bus och god mat somnade Charlie på soffan. Vi stannar kvar här inatt och åker hem i morgon istället.
Vilken HÄRLIG kväll!!!!

Jag kommer verkligen att somna med ett leende på läpparna!!!

image

Självklart kunde jag ju inte låta bli att busa till tårtan lite….

Ja, du behöver inte säga något! Jag vet redan att jag är lite smått sjuk i huvudet.

 1. Linda skriver:

  Hahaha synd att det inte fanns en sån där delicato chokladboll som du kunde klämt till lite

 2. Vilken fin fest, rolig tårta, snäll syster/vänner och härliga presenter! Lite tråkigt bara att temat måste gå i blått bara för att du väntar en pojke. Känns väldigt amerikaniserat och föråldrat här i Sverige. Men roligt såg ni ut att ha, och de har verkligen ordnat fint för dig.

 3. Ha ha, det var en tårta det! Jag är med dig hela vägen..Ibland låter det som du tycker det här är skitjobbigt o sen underbart! Jag förstår dig..tror jag. Kan ju aldrig känna det innersta. .men jag tror ändå att jag är med dig. Längesedan jag var gravid men känner igen mig i dina känslor. Du är så öppen i din blogg så det känns som jag är nära! Besöker även Isak när jag är i Stockholm. Kram från mig till dig. ♡

 4. soffan skriver:

  har ni köpt och sålt

 5. Paula skriver:

  Tårtan var underbar men man blev ju inte direkt sötsugen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..