Gott nytt år!!!!

Ville bara kika in och önska dig ett gott nytt år! Hoppas du kan få avsluta det året som varit, på bästa sätt.

Jag personligen gillar INTE nyår!
Varför ska man skåla och fira ett år av okända vägar och händelser man inte kan styra eller förutse i förväg?
Jag är för pessimistisk och har blivit för cynisk för det 

Tänker ofta på hur jag stod där i Rauland, Norge och skålade in 2014. Det här skulle bli MITT BÄSTA ÅR!
WOW vad fantastiskt det skulle bli!

Ett vidrigt jävla skitår!

I år ser jag natten som ett ”bokslut”
Jag skiter i löften inför det nya året.
Jag summerar mitt gamla år. Bra och dåliga val….
Vad kan jag ta med mig, ändra på?
OCH sen kommer jag rycka på axlarna och säga, ”förhoppningsvis kan inget år bli värre än 2014”

Jag saknar Isak. Saknar honom så förbannat, svidande, värkande mycket idag.
Vill att han ska vara här! Jäkla skit! Jävla ödet som tog hem honom för tidigt

Jag har nog haft en malande ångest över att jag inte är hemma i Stockholm och tänder ett ljus oxå. Lämnar honom ensam på en kall och kylig kyrkogård.
Det dåliga jävla samvetet…

Fick ett sms från hans bästa tjejkompis. Det räddade faktiskt min kväll lite

image

Hon hade varit där och gjort fint.
Åhh vad det värmer mitt hjärta
image

Nyår för mig medför en ångest. Det ska presteras, lycka, glädje, fin mat, flott, skumpa, leenden, vänner…

Vi firat i raggsockor.
Jag har gjort en skagen, vi ska åka hem till Hanna och Johan på Trumvallen och äta middag…
Skönt och avslappnat

image

Alla gör vad de vill just nu…
De stora killarna åker kvällsåkning själva.
Det värsta som kan hända ikväll är att jag får sitta på akuten med en bruten arm….

image

Spelar spel och pysslar

image

Sophie läser en bok….

image

Vi har varit hos stuggrannar och lekt femkamp under dagen. Riktigt mysigt var det!!

image

Fikat

image

Mitt lag vann!!! Hehe Och det har typ ALDRIG hänt tidigare!!!

Bästa ljuslyktan, skjutsa på en spark med ett glas vatten, kasta metspö med mutter, banka in spik och kasta ett rått ägg till varandra

image

Riktigt kul!! Barnen älskade det…

image

image

Så här väcker man barn i Vemdalen hihi

image

Hoppas du får en fin kväll!!!!

Och att den slutar med ett leende på läpparna.

Vi syns imorgon x

 1. Finaste du… Har hängt här många år nu… Vill bara önska dig ett fantastiskt 2016! Du är värd all kärlek och lycka. Firar själv med mina kids ikväll, pussar lite extra och känner mig så tacksam!

 2. Hej!
  Fina Maggan! Tycker så om din blogg! Du delar med dig på ett både roligt naket sätt! Vet du vad…. jag tror att Isak är med dig… att han gläds åt att du har din sambo, barn o vän med dig på nyår! Han vet att du har det bra och vill säkert att du ska njuta av livet! Ha inte dåligt samvete!!! Hoppas du får ett fint 2016! ❤️
  Kram från Anette i Helsingborg.

 3. Gott nytt år! Hoppas du och alla andra får ett toppenår nästa år. Härligt med fjällen ester, vi har precis bokat till sportlovet. Mys på och kram/ Magdalena

 4. Gott nytt år fina Magdalena! Jag besöker din sida dagligen, tack för allt du skriver.
  Måste säga…det där du just skrev var som balsam för mig. Alla är så glada och om man inte riktigt mår bra så är jul och nyår bara en jobbig tid. På ett sätt är det en tröst att läsa att det finns andra som känner som jag. Önskar dig och din underbara familj en härlig kväll.

 5. Gott Nytt År! Trodde jag var ensam om att inte tycka om nyår (& jul) bara stress & ångest när man är ensam. Förstår din saknad. Kram

 6. Håller med dej. Jag och maken pallade inte. Vi suschade, krängde på mysbrallorna, la barnen som vanligt och käkade tacos i soffan 🙂 Nu är vi aptrötta och ska sova. Barnen vaknar ju tidigt imån oavsett dagjävel!

  Gott nytt ❤️ kramar från Skåne

 7. Tack för ett bra inlägg. Jag gillar inte heller nyår, varför ska vi skåla in ett nytt år som vi inte har en aning om vad det kommer att handla om. Det är bättre att skåla att året är slut och se tillbaka vad som har hänt under året. Förstår att 2014 var fruktansvärt år för dig. 2015 har varit ett kasst år för mig så jag håller tummarna att – 16 blir bättre. Kramar

 8. Hej på dig! Ligger i sängen o läser din blogg:) du kämpar ju på i din värld kära du. Önskar dig lycka och välgång. Kramar!

 9. Mitt leende på mina läppar nu 🙂
  Var över hur man väcker barn hos er ha ha 🙂
  Har tyvärr varit en jobbig kväll 🙁
  Min lilla son bråkade flera gånger under kvällen. Och när jag tillrättavisar mitt barn får jag en utskällning av min far som jag sen skickar hem kl 22.
  Så 2016 börjar precis som 2015 varit hela tiden. Slit, sorg och lite glädje ibland.
  Vet inte om kan skriva det här…
  Men ibland tycker jag livet är ett helvete med ljusa stunder och att småbarn är småj..vlar osv…
  Och ibland är livet alldeles underbart❤️
  Förstår dig Maggan att du saknar Isak❤️
  Jag saknar min bästa väninna som dog i cancer och alla andra vackra själar som gott före oss.
  Önskar iallafall ett nytt år till dig ❤️
  Och jag hoppas det blir gott ❤️❤️❤️
  Stor kram från Julia
  Tack att du är dig själv och hoppas jag me kan va det här på bloggen utan att bli dömd…
  Med kärlek från en vanlig människa…

 10. Åå klart du ska sakna Isak. Det kommer du alltid att göra. Inget negativt i det. Du/ni har ju nåt fint att se fram emot 2016. Livet MÅSTE gå vidare. Sånt är livet, som tur är. Kram

 11. Vi har varit på fest och sjungit karaoke så nu är vi hesa, jag har varit nykter och lika kul hade jag ändå 🙂 Jag kikar in & önskar dig ett Gott Nytt År du är fantastisk på alla sätt sov gott vackra du ❤️

 12. Gott nytt år Magdalena! Åh jag blev alldeles varm i hjärtat av att isaks kompis hade skickat kort till dig. Gulligt av en sån ung person att tänka på dig, att du uppskattar att se att hans vänner besöker honom när inte du kan. Kram!

 13. Gott Nytt År Maggan! Jag har alltid hatat jul o nyår. Men sedan jag flyttade till USA och träffade en kille här som älskar jul o nyår började jag med tycka det var lite mysigt o kul. Tills i natt då jag såg honom stå o mysa med en annan tjej trots vi gått ut tillsammans. Förstörde hela min nyår och min kommande semester jag ska åka på idag. Nu är jag tillbaka på ”hata nyår” igen… Detta året kan ju bara bli bättre än vad de började… Önskar dig ett fint år med lycka o glädje, lycka till med den nya bebisen med! Kraaam

 14. Gott Nytt År, Magdalena! Hoppas du fick en lugn och fin kväll. Ja, jag håller med, man får se nyårsafton som en avrundning på det gångna året. Tänka igenom saker och hoppas på att nästa ska bli lite bättre. Själv hoppas jag att nästa år ska Sverige bli ett tryggare land för oss och våra barn att bo och leva i. Kram!

 15. Hej Magdalena känns konstigt att skriva till någon inte känner, men du delar med dig av så mycket av din egna känslor och din stora sorg. Upplevde själv en stor sorg för något åt sedan. Vill tipsa dig om den här sidan.Du kanske inte alls tror på sådant här och hoppas du inte tar illa upp. Ta bort inlägget om du inte gillar det .det verkar kanske som man är lite konstig om man tror på sånt här men själv har jag fått stor tröst och ser på döden på ett annat sätt. MVH Sonja

  sidan om en mamma som förlorar sin son http://www.channelingerik.com

 16. Önskar dig, Magdalena ett gott, lyckligt år 2006!
  Gilla dig och din blogg du verkar vara en jordnära tjej och rolig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..