Maggans Adventskalender 23

PLAINKALENDER

Da´n före da´n! I morgon smäller det! Jesus föds åter igen och Tomten kommer! Men redan i dag har vi en fantastisk present i vår näst sista lucka. Plain Vanilla har förärat oss att tävla ut ett par Prime Boots värda hela 3699 kr! Vinnaren får välja på ett par svarta eller bruna. Mer om dagens vinst hittar du HÄR. 

Plain Vanilla är ett bekant varumärke här på bloggen och startades av vännerna Johanna och Ingela redan 2004 efter att de två möts några år tidigare på en resa till Hong Kong. Man började designa och tillverka smycken under namnet Plain Vanilla. 2010 kom de första kläderna. Ingela och Johanna hade länge längtat efter att få göra något mer än bara smycken . Sen dess har kollektionerna vuxit – fantastiskt spännande & roligt!

I dag har man vuxit rejält och förutom sina tjejernas egna varumärken hittar man en mängd fantastiska kläder, smycken, accessoarer och heminredning i deras butik. Både på webben och i den mysiga butiken som ligger  i Troxhammar Butiksby – strax utanför Stockholm!

Mer om Plain Vanilla på www.plainvanilla.se ,  Instagram och givetvis på Facebook!

Till och med den 25 december har du också möjlighet att handla med rabatt i deras webbshop om du är sugen! 20% rabatt om du anger koden ”Maggan” i kassan! 

Svara rätt på frågan och motivera gärna varför just du skall vinna. Glöm inte att ange vilken färg och storlek du önskar om du vinner! Använd formuläret nedan och skriv också med dina kontaktuppgifter och adress. Lycka till!

Vart ligger Plain Vanillas fysiska butik? 

A:  Ekerö   B: Visingsö  C: Bullandö

Tävlingen är avslutad. Rätt svar : Ekerö. Vinnare blev: Anette Åkesson i Halmstad. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 24 dec 09:00. Vinnaren meddelas personligen och publiceras här. 

 

LOADING..