Maggans Adventskalender 22

kamerakalender

22 december är här och nu är det endast två dagar kvar till jul. Bakom dagens lucka gömmer sig en kamera som du inte kan hålla dig undan ifrån, nämligen det franska företaget Netatmos kamera Welcome. Welcome är en stilren och prisbelönt kamera med ansiktsigenkänning. Vinsten är värd hela 1999 kr!

Welcome skickar namn på de personer den känner igen till användarens smartphone och meddelar även när ett främmande ansikte dyker upp. På så sätt får användaren veta vem som kommer in genom dörren. Welcome är en perfekt produkt för föräldrar som till exempel vill veta när deras barn kommer hem från skolan, genom den notis de får till sin smartphone. Läs mer om Welcome här.

Svara rätt på frågan nedan för att delta i tävlingen. Glöm inte att ange din adress och kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar. Lycka till!

Hur stor vidvinkel har Welcome?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar 130 grader. Vinnare blev Karin Eklund i Djurmo. Grattis! 

 Tävlingen pågår till och med den 23 december 09:00. Vinnaren kontaktas personligen och publiceras här. 

LOADING..