Maggans Adventskalender 21

BABYKALENDER

21 december i dag och Tomas har namnsdag:-) Det är också vintersolståndet vilket innebär att nu går det mot ljusare tider igen. Härligt! I dagens lucka hittar vi en fantastisk produkt för att få lena och fina fötter, Baby Foot! Vi tävlar ut fem förpackningar och varje förpackning är värd 198 kr.

Baby Foot ger mjuka fötter utan sprickor och förhårdnader och är nu under vintern även bra för att öka cirkulationen i fötterna. Baby Foot appliceras på fötterna i 1 timme och exfolierar foten så att alla döda hudceller faller av 5-8 dagar efter behandlingen.

Produkten består av två plastsockor som innehåller en gel som främst består av naturliga fruktsyror. Gelen tränger in mellan de döda hudcellernas bindningar (desmolensen) och bryter ner dem. Huden peelas sedan av med hjälp av den normala friktionen som belastar foten varje dag.

Läs mer om Baby Foot HÄR. 

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret nedan. Glöm inte att ange din adress och kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar. Lycka till!

Baby Foot marknadsförs i Sverige av : Vilka då? 

A: Nutri-Nick  B: Puttri-Snick  C: Dobbedi-Kvick

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Nutri-Nick. De fem lyckliga vinnarna blev: Anette Axelsson i Bålsta, Emmelie Svensson i Horn, Åsa Verner i Hölö, Jennifer Wallin i Öregrund och Åsa Karlsson i Växjö. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 22 december 09:00. Vinnare kontaktas personligen och publiceras här. 

LOADING..