Maggans Adventskalender 20

glossykalendern

Den tjugonde skriver vi i dag. Fyra dagar till julafton! I dagens lucka hittar vi en årsprenumeration på skönhetsfavoriten Glossybox värd 1299 kronor!

Glossybox är julklappen som fortsätter att överraska varje månad långt efter julafton! Som prenumerant på Glossybox får du varje månad en lyxig box fylld med 5 härliga skönhetsprodukter i mindre format, direkt hem i brevlådan. Tillsammans med magasinet GLOSSY Mag som följer med boxen är det enkelt att upptäcka nya skönhetsprodukter och hitta personliga favoriter i skönhetsdjungeln. Och så får man så klart en härlig överraskning, fint förpackad i en lyxig box, varje månad. 

GB_MarieSerneholt_3_foto_MartinPetersson

Nu i december på årets sista månad vill Glossybox & Marie Serneholt ta tillfället i akt att sprida extra positivitet med en box fylld med härliga, fina och peppande komplimanger som prenumeranterna själva har delat med sig. Ge dig själv eller någon du tycker om en extra positivitets-boost!  Läs mer om Glossybox på www.glossybox.se

Svara rätt på frågan nedan för att delta i tävlingen. Använd formuläret och ange dina kontaktuppgifter inkl. adress och mobilnummer (för sms-avisering) så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen och skickligheten med dig. Lycka till!

Vad heter den manliga motsvarigheten där man kan prenumerera på produkter specifikt för män?

A: The Manly Box B: The Gents Box C: The Man Box

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: The Man Box. Vinnare blev : Therese Persson i Tollarp. Grattis

Tävlingen pågår till och med den 21 dec 09:00. Vinnaren meddelas personligen och publiceras här. 

LOADING..