Maggans Adventskalender 18

craykalender

Tiden rusar och den rusar mot julafton! Snart kommer Tomten! Lucka nr 18 i dag och här i hittar vi finfina produkter från CrayCray.se. Vi tävlar ut ett härligt borst-kit och en fantastisk makeup-svamp, totalt två vinnare.

 Real Techniques Bold Metals Collection värde 699kr: Real Techniques Bold Metals Collection Essentials Kit innehåller tre fantastiska borstar för både bas, ögon och finish – för att du enkelt ska kunna få till en så bra makeup som möjligt! En fantastisk kollektion från Real Techniques där de har samlat de borstar du behöver för en komplett makeup och dessutom i ett lyxigt utseende. Du får mjuka borstar med snygga metalliska detaljer. Handtagen är formade för att de ska vara lätta i handen och ge ett bra grepp.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge värde 99kr: En fantastisk svamp som uppfyller alla dina makeup behov! Den rundade formen med kant-detaljer gör att du enkelt kan applicera foundation, puder och rouge. Den preciserande spetsen täcker skavanker och brister, och den platta kanten använder du för konturerna runt ögon och näsa. En mirakulös svamp!

CrayCray.se har på kort tid blivit en av landets mest populära webbutiker. Craycray.se såg dagens ljus för första gången den 22:a oktober 2013. Vid den tidpunkten hade de endast ett 20-tal produkter i webshoppen, vilket kan jämföras med 1000-tals som finns idag! Kika in i butiken och läs mer om CrayCrayHÄR. CrayCray på Instagram hittar du HÄR. Just be Cray!

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och glöm inte att ange dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar. Lycka till!

CrayCray är riktigt stora på Instagram. Hur många följare har de? 

A: ca 275.000 st  B: ca 125.000 st  C: ca 425.000 st

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: ca 275.000 st. 1:a pris gick till: Eva Nylén i Stockholm och 2:a pris gick till: Petra Hvit i Huskvarna. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 19 december 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här.

LOADING..