Maggans Adventskalender 17

FUJIKALENDER

Nu är det bara en vecka kvar till jul och bakom lucka 17 döljer sig en härlig favorit från förr i modern tappning – Fujifilms instax mini 8. Den finns att köpa i sju fina färger: svart, vit, rosa, blå, lila, gul och hallonröd och blir för cirka 995 SEK. Men idag kan en lycklig vinnare få sin alldeles egna romantiskt rosa instax mini 8 tillsammans med lite film så du direkt kan börja fota.

Kommer ni ihåg när man var liten och julafton var en enda lång väntan… på farmors köttbullar… på Kalle Anka… på att pappa ska köpa tidningen… på paketen under granen… på mandeln i gröten… Ja ni förstår nog. Med en instax mini 8 behöver man i alla fall inte vänta på några framkallade foton för att minnas julens härliga stunder. De kommer ut från kameran på en gång och påminner om det lilla ögonblick när just du, just där och då, såg ut precis just så.

Mer information om dagens vinst hittar du HÄR. 

Vem hade du velat ge en instax till och vad hade du skrivit som julklappsrim på paketet? Skriv ditt svar och ditt mest finurliga julklappsrim i svarsformuläret här nedan. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter samt adress så att vi kan skicka ut kameran till dig. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnare blev Andreas Berlund i Vänersborg med följande rim: ”Denna är till dig, min älskade fru. En pryl du önskat dig ju. Något som knäpper och blixtrar, när du med alla knappar mixtrar. Zooma, håll still och tryck på knappen. Läcker närbild på isetappen. Ladda upp och vänta på folkets ”Gilla”, med denna blir bilderna aldrig illa! God Jul och Gott Nytt År, manualen är faktiskt inte så svår!”


Tävlingen pågår till och med den 18 dec 09:00. Vinnaren publiceras här och kontaktas personligen. 

LOADING..