Maggans Adventskalender 15

oralkalendern

15 december i dag och det innebär så klart lucka nr 15! Här hittar vi en en avancerad eltandborste från Oral-B. Tanborsten heter Oral-B SmartSeries Pro 6000 och är värd hela 2 299 kr!

Oral-B kombinerar i och med SmartSeries-produkterna hälsa med teknik för att erbjuda en personlig och lättillgänglig guidning till en bättre munhälsa. Guidningen sker i realtid via en app som laddas ner till använ- darens smartphone. Appen har sedan lanseringen 2014 uppgraderats och möttes med stor förtjusning när den presenterades tidigare i år på Mobile World Congress. Teknologin hjälper till att förbättra borstvanor genom att till exempel föra statistik, påminna om att använda tandtråd och varna om användaren borstar för hårt. All information kan sedan delas med användarens tandläkare som även kan lägga in sina rekommendationer i appen. En helt klart grym tandborste! Mer om tandborsten läser du på www.oralbnordic.com.

Svara rätt på frågan och du deltar i dagens tävling. Använd formuläret nedan. Ange också dina kontaktuppgifter och adress så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du blir den lycklige! Lycka till! Ett hett tips från Tandfen är att också kika lite HÄR. 

Hur mycket kostar det att ladda ner Oral-B appen?

A: 0 kr  B: 7 kr  C:14 kr

Tävlingen är av avslutad. Rätt svar: 0 kr. Vinnare blev Nadja Östman i Göteborg. Grattis!

Tävlingen pågår till och med den 16 december 09:00. Vinnaren meddelas personligen och presenteras här. 

LOADING..