Maggans Adventskalender 14

frimankalender

10 dagar kvar till dopparedagen! I lucka nr 14 hittar vi en fantastisk julklapp från Robert Friman & Co. En härlig goodiebag fylld till bredden av fina smycken! Goodiebagen är värd hela 4500 kr!

Har du turen och skickligheten med dig vinner du allt som bilden visar och som är beskrivet här: Stålhalsband dam liggande löv (Sthd-929), Stålarmband dam tunn kedja m. liggande löv (Sta-553), Stålhalsband dam rosé 2 spetsar m. lång kedja (Sthd-905), Stålörh. dam rosé spets (Sto-139), Stålhalsband text bricka m. lång kedja ”let your heart do the thinking” (thd-22), Stålarmring dam m. rund bricka m. text ”amor vincit omnia” (Tad-6), Stålhalsband dam roséfärg m. droppfärgad röd sten (Sthd-934), Stålörh. dam roséfärg m. röd droppformad sten (Sto-158), Silverring 3-pack med stenar (Bbwomr27),Silverring med droppformad sten (Bbwomr14). Grym julklapp! 

Robert Friman & Co är ett smyckeföretag med säte i Gnosjö och står bakom en hel del välkända varumärken. Deras varumärken är Angel Bliss, Rock By Sweden, Friman och ett märke som Magdalena är ansikte utåt för just nu. Produkterna finns i totalt ca 1,800 butiker i framför allt Sverige, Danmark, Finland, England och Irland. Vill du veta mer om Robert Friman & Co så besök www.robertfriman.se. På Facebook hittar du dem HÄR och följ dem gärna på Instagram: @frimansmycken.

Skärmavbild 2015-12-13 kl. 16.38.51

Svara rätt på frågan nedan och motivera gärna varför just nu ska vinna. Använd formuläret och ange också dina kontaktuppgifter inkl. adress så vi vet vart vi ska skicka den här fantastiska julklappen om du vinner! Lycka till!

Magdalena är just nu ansikte för en smyckeskollektion från Robert Friman & Co. Vilket?

A: VJ Since 1890  B: DJ Since 1987  C: Rock by Lettland

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: A. Vinnare blev Emma Palosio i Saltsjöbo. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 15 dec 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. 

LOADING..