Maggans Adventskalender 11

maxim

Två veckor kvar till julafton! I dagens lucka hittar vi biljetter till föreställningen ” A Christmas Carol” på Maximteatern i Stockholm. Två vinnare vinner 3 biljetter var till finalföreställningen den 27 dec kl 16:30. En perfekt avslutning på julen!

Den 4 december var det premiär för julklassikern “A Christmas Carol” på Maximteatern i Stockholm. ”A Christmas Carol” är Charles Dickens kanske mest populära julsaga om den bittra Ebenezer Scrooge. Den hjärtliga julsagan med de välkända julsångerna ”We Wish You A Merry Christmas”, ”God Rest You Merry Gentlemen” och ”Ding Dong Merrily on High” spelas i år för sjunde året i rad och har blivit en populär jultradition för många familjer.

Berättelsen utspelar sig i ett kallt och snöigt London år 1843. Den snikna och bittra Ebenezer Scrooge fnyser åt allt vad kärlek, gemenskap och familj innebär. Han bryr sig endast om sig själv och sina affärer. Plötsligt en julnatt får den kallsinta gubben besök av tre andar som tar honom med sig på en resa genom tid och rum som kommer förändra Ebenezer Scrooge på djupet. Mer om föreställningen på www.maximteatern.com

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret nedan. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar. Lycka till!

 I vilken stad utspelar sig ”A Christmas Carol”?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: London. Vinnare blev Sandra Westerberg och Jasmina Imamovic. Grattis!

“A Christmas Carol” spelas den 4-27 december på Maximteatern i Stockholm i klassisk uppsättning på engelska. Tävlingen görs i samarbete med Blixten & Co. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. 

LOADING..