Maggans Adventskalender 10

lego10kalender

Två veckor kvar till dopparedagen och i lucka nr 10 hittar vi LEGO Djuphavshelikopter med tillbehör. Vi har tre stycken som vi tävlar ut bland er! Värdet på helikoptern är 549 kr!

Hajattack! Kasta dig in i helikoptern och hjälp till att rädda djuphavsforskarna

Ok, vad krävs för att skapa ett spännande djuphavsäventyr? Fantasi? Självklart. Men det skadar inte att ha en räddningshelikopter, en ubåt, en haj och några coola figurer att slänga in i händelserna. Förutom maskinvaran innehåller LEGO City Djuphavshelikopter (60093) tre minifigurer, en dykare, en besättningsman på ubåt och en pilot – allt du behöver för att skapa ett eget djuphavsäventyr.

Som vanligt använder du formuläret för att svara rätt på frågan och då deltar du i tävlingen. Ange gärna din adress och övriga kontaktuppgifter så vi kan skicka din fina vinst om du blir en av de lyckliga vinnarna. Lycka till! Ett tips från självaste Tomten är också att kika lite grand HÄR.

Vad för slags fordon åker LEGO Citys tomte i? 

 A:  Ett tåg  B: En bil  C: En skoter

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Tåg. Vinnare blev: Hillevi Alm Hägersten, Maria Hjort Säter och Fannie Mikaelsson i Umeå. Grattis!

Tävlingen pågår till och med den 11 december 09:00. Vinnarna meddelas personligen och publiceras också här. 

LOADING..