Maggans Adventskalender 9

shisadvent

Lucka nr 9! Vi fortsätter vår resa mot julafton och idag hittar vi en riktigt fin vinst i vår kalender, en presentask från Shiseido värd hela 1665 kr! Asken består av Advanced Super Revitalizing cream 50 ml, Benefiance Cleansing Foam 50 ml, Benefiance Softener Enriched 75 ml och Ultimune 10 ml.

BIO-PERFORMANCE: För dig som vill bevara din huds spänst! Bakom dessa produkter döljer sig en avancerad teknologi för extrema resultat – att stoppa tiden. För kvinnan över 30 år. Alla hudtyper. Jobbar på de första ålderstecken och bevarar hudens konturer. Kombinerad dag/natt cream.

Shiseido är idag det äldsta existerande kosmetiska varumärket i världen med mer än 140 års erfarenhet. Allt startade 1872 av ARINOBU Fukuhara som återvände till Ginza distriktet i landet i öst,  efter en karriär som pharmacept i flottan. Efter hans återkomst till  ville han dela med sig av allt han lärt sig av västvärlden. Han öppnade då landets första västerländska apotek som det första alternativet till österländsk  medicin och där föddes SHISEIDO. Läs mer om företaget och produkterna på www.shiseido-europe.com 

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och ange dina kontaktuppgifter inkl adress så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen och skickligheten med dig. Lycka till!

Vad heter den japanska citrusfrukt som liknar lime och som är vanligt förekommande i allt från mat och dryck till hudvård och doft?

 A: Yuzu  B: Clementin  C: Orangina

Tävlingen är avslutad. Rätt svar A: Yuzu. Vinnare blev Anita Matijasic i Rydebäck. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 10 december 09:00. Vinnare publiceras här och meddelas personligen. 

LOADING..