ANNONS

Maggans Adventskalender 8

/

fellokalender

Vi kryssar den 8 december i almanackan och med det öppnar vi givetvis lucka 8 i vår adventskalender. Här hittar vi ett mobilabonnemang för ett helt halvår! Från fantastiska Fello kommer detta abonnemang.

Du har chansen att vinna 6 månader fritt abonnemang (Fastpris 6GB surf – fria samtal, SMS och MMS inom Sverige 245kr/mån) i Tävlingssvarets nät, alla master 2G, 3G och 4G ingen bindningstid.  Värdet är hela 1470 kr!

Fello är ingen ny mobiljätte, utan en liten aktör som bestämt sig för att göra stor skillnad. Fello drivs av Lisa och hennes bror John. De är övertygade om att alla bra förhållanden bygger på bra kommunikation. Därför är deras mobilabonnemang fyllt med sunt förnuft, frihet och transparens.

Hos Fello har du ingen bindningstid eller uppsägningstid och alla abonnemang är med fasta priser. De erbjuder tillgänglig kundsupport via telefon, chatt och e-post. Fello kommer aldrig ta emot fler kunder än vad de klarar att ta hand om. Oj, förlåt, de söker inte kunder, de vill ha Fellos.

Erbjudande just nu: 50% rabatt på valfritt abonnemang i två månader. Läs mer om Fello på www.fello.se. Vill du följa dem på Instagram så hittar du dem på @fello.se och facebook hittar du här. 

Vilket nät ringer man på om man har Fello?

A: Telia  B: Tele2  C: Vodafone

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Telia. Vinnare blev Simon Axelsson i Grytö. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 9 december 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00