ANNONS

Maggans Adventskalender 7

/

trsaklossaradvent

Tiden går fort när man har roligt:-) Det är redan den 7 december och i dagens lucka hittar vi prylar från fantastiska Träklossar.se. I samarbete med dem tävlar vi ut  ett 14-bitars paket ur kategorin klassiska kollektionen + ett paket hjul. Värdet på produkterna är 578 kr! En vinnare vinner alltihop!

Träklossar.se erbjuder bra leksaker som också stimulerar den kreativa förmågan, så att det tar lång tid innan du lekt färdigt, vilket gör deras leksaker till hållbara med stort H. De magnetiska träklossarna är superkul att leka med, inte bara för de yngre, utan för alla åldrar. Det är inte helt ovanligt att föräldrar fortsätter att leka med träklossarna när barnen gått och lagt sig 😉

Produkterna är handgjorda och kommer från Honduras. För varje produkt du handlar så planterar tillverkaren 3 nya lövträd. Det finns inga små farliga delar I förpackningarna, materialet är ekologiskt och färgerna är vattenbaserade och fria från gifter. Kika gärna på videon nedan där du ser Click leka med just det här 14-bitars paketet som du kan vinna. Läs mer om 14-bitars paketet HÄR och om hjulpaketet HÄR.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd svarsformuläret och glöm inte skriva med dina kontaktuppgifter och adress så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

Vilka tre ord kännetecknas med Träklossar.se:s produkter?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: pedagogiska, ekologiska och superkul Vinnare blev: Anna Brunnhede i Hajom

Tävlingen pågår till och med den 8 december kl 09:00. Vinnaren meddelas personligen och publiceras här. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00