Maggans Adventskalender 6

ADVENTSKAL6

Arton dagar kvar till julafton! Vi öppnar lucka nr 6 och där hittar vi riktigt lyxiga och mjuka klappar. Du har chansen att vinna de mjukaste sängkläder du någonsin sovit eller ett par sköna sockar.

1: pris är 2 set av modellen Band Wine (2 st påslakan + 2 örngott, värde 3040 kr) och 2-3 pris är ett par sköna handstickade sockar i mjukaste alpaca-ull för vinterkalla fötter. Färg Clay. Stl 37-38 eller 39-40 (värde 879 kr/par)

Beach House Company står för högkvalitativa sängkläder tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey i 100% bomull. Beach House Company har marknadsförts i Sverige sedan 2009, designen och färgerna är inspirerade av den avslappnade kaliforniska livsstilen för en skön och harmonisk känsla i sovrummet. Läs mer på www.beachhousecompany.com. Vill du följa dem på Instagram så hittar du du dem på @beachhousecompany och givetvis finns de på Facebook.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och ange gärna strl på sockar och alla dina kontaktuppgifter så klart, så vi kan förse dig med din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

Vad heter de 2 olika säsongsfärgerna inom jersey bedding för hösten/vintern 2015

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Band Wine och Plain Night. 1:a pris gick till Jessica Pohjanen Tornberg i Haparanda och 2:a och 3:e pris gick till Lisa Persson Umeå och Christina Persson i Limhamn. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 7 december kl 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här.

LOADING..