ANNONS

Maggans Adventskalender 5

/

storlitenkalender

5 december i dag och med det så klart lucka nr 5! I samarbete med Stor&Liten tävlar vi idag ut en jättesöt nattlampa från Djeco. Lampan är värd 499 kr!

Supersöt nattlampa från Djeco. Nattlampan är även är en snöglob med glittrande flingorna som rör sig utan att du behöver skaka på lampan. Kupan är i plast för säkerhetens skull. Lampan är batteridriven, har en timer på 2h samt har en on/off-knapp. Mer om nattlampan hittar du HÄR.

Stor&Liten känner många av oss igen från vår egen barndom.  Stor&Liten grundades i centrala Stockholm 1975. Stor&Liten etablerade sig snabbt och kom att bli Sveriges största leksaksbutik. Fler butiker öppnades över hela landet och Stor&Liten, med den karaktäristiska logotypen, blev ett kärt varumärke för flera generationer barn och föräldrar. År 2000 togs butikerna över av en annan aktör och Stor&Liten försvann från leksaksmarkanden.

I november 2011 återlanserades Stor&Liten, denna gång på nätet, i den välkända Stor&Liten-andan som kan sammanfattas med orden kvalitet, god service och brett sortiment. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippat med glädje. Målet är att det ska vara lika kul som enkelt att handla på www.storochliten.se. Alltid fri frakt, 90 dagars öppet köp och utsedda till årets e-handlare 2015 i tisdags som är baserat på kundernas omdömen hos Pricerunner.

MOTIVERA varför just du skall vinna nattlampan. Använd svarsformuläret nedan. Ange också dina kontaktuppgifter samt VILKEN av Djecos nattlampor du önskar om du vinner. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinanre blev: Nathalie Pecovnik Pettersson i Tomelilla. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med den 6 december 09:00. Vinnaren meddelas personligen och publiceras här.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00