Maggans Adventskalender 4

novastaradvk

Mindre en tre veckor kvar till självaste julafton. Vi öppnar lucka nr 4 och där döljer sig superfina overaller från NovaStar! Vi tävlar ut en grå, Avoriaz cave och en rosa, Superpink.  Bägge har reflexer och avtagbar luva med avtagbar päls. Förstärkt vid knä. De är stora i storlkekarna och ligger i dubbelstorlekar 80/86, 92/98 ,104/110, 116/122 och 128/134. Varje overall är värd 999 kr!

Nova Star vill göra kläder som barnen verkligen vill använda. Inte kläder man slänger längst in i garderoben.Märket står för bra kvalité och skön design. Plagg som håller tvätt efter tvätt. Kläderna ska kunna gå i arv mellan flera barn.

Nova Star finns hos flera återförsäljare runt om i landet, både i fysiska affärer och på nätet. Mer om Nova Star hittar du på www.novastar.nu. Vill du följa NovaStar på Facebook hittar du dem HÄR, och deras Instagram hittar du genom att klicka HÄR.

Svara rätt på frågan via svarsformuläret nedan och du deltar i tävlingen. Glöm inte att ange vilken overall du vill vinna samt storlek. Skicka gärna med din adress och kontaktuppgifter också så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

NovaStar har och har haft en långt samarbete med en hjälporganisation. Vilken? 

A: Human Bridge  B: Röda Korset  C: Stadsmissionen

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

Tävlingen pågår till och med den 5 dec 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. 

LOADING..