Maggans Adventskalender 3

legofriendskal3

Dagarna går fort när man har roligt!:-) Tre veckor kvar till julafton och i dag gluttar vi i lucka nr 3. Här hittar vi en riktigt fin pryl. Vi har tre Lego Friends Popstar bussar som vi tävlar ut. Värdet på bussen är 649 kr.

Åk på turné med popstjärnan Livi

Tänk dig att få lämna de dagliga sysslorna bakom dig och bara sticka iväg på en storslagen turné till ställen du aldrig har besökt tidigare. Ta chansen att vara i popstjärnan Livis kläder och kör på. LEGO Friends Popstjärnornas turnébuss är Livis hem när hon är ute på vägarna, och har allt en popstjärna behöver när hon ska slappna av och förbereda sig för sina konserter. Byggsatsen innehåller en turnébuss med en tvåsitsig förarhytt, en vardagsrumsdel med tv och sängar, ett badrum med ett murat badkar och – naturligtvis – en utdragbar övningsscen. Tre minidockor¸ Livi, Stephanie och Mimi medföljer och är redo att ge sig ut på vägarna. Mer information hittar du HÄR. 

Använd svarsformuläret nedan för att svara rätt på frågan. Glöm inte att skriva med din adress och kontaktuppgifter så vi vet vart vi ska skicka din vinst om fru Fortuna är med dig. Lycka till! Ett hett tips är att läsa lite mer här.

Hur många appar finns det i LEGO Friends-serien? 

1: 3 st   X: 7 st  2: 9 st

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 3 st.

Vinnare: Sofia Granqvist Stockholm, Sofie Flink Björköby och Lise-Lott Larsdotter i Hisingsbacka. Grattis!

Tävlingen pågår till den 4 december 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. 

LOADING..