Maggans Adventskalender 2

lucka2

22 dagar till dopparedagen! I dagens lucka hittar vi en kokbok från vår vän Annika Sjöö. Vi har kommit över tre stycken av hennes senaste bok ”Paleo 30 dagar” som vi tävlar ut till er. Varje bok är värd 199 kr. Boken släpps först den 15 december och skickas till dig efter det om du har turen med dig.

30 Days Paleo Challenge – den nya hälsotrenden som exploderat i Sverige! 

Hälsoinspiratören Annika Sjöö guidar här den nyfikna läsaren som vill testa paleokost (ren och naturlig mat) och se vad den kan göra med kroppen under 30 dagar. Boken är även till för dig som vill äta näringsrikt och uppleva hur din hälsa kan förbättras precis som den gjorde för Annika när hon testade det första gången: 

”När jag började med paleokost för ca 3 år sedan blev jag av med mina ständiga magproblem. Jag kände mig också piggare, gladare, fick bättre sömn, mindre sötsug och som bonus minskade midjemåttet 4 cm på en månad. Samtidigt åt jag fantastiskt god och hälsosam mat, och det kommer du också kunna göra under dessa 30 dagar.” 

Paleo 30 dagar med Annika Sjöö är fylld av recept helt utan gluten, socker och mjölk – härliga frukostar, fräscha luncher, goda middagar och uppiggande mellanmål.

Mer om boken hittar du på www.bokus.com och vill du veta mer om Annika så hittar du henne även HÄR. 

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och glöm inte ange adress och kontaktuppgifter. Lycka till!

Vad heter Annikas första kokbok?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Annikas Paleokök.

Vinnare: Camilla Jansson Brålanda, Elin Andersson Sundsvall och Frida Ridderström i Boden. 

Tävlingen pågår till och med den 3 december kl 09:00. Vinnare meddelas personligen och publiceras här.

LOADING..