ANNONS
Integritet på Tailsweep

Maggans Adventskalender 1

/

Äntligen är vi igång med vår adventskalender och det betyder också att vi närmar oss jul.  Från och med i dag och fram till julafton kan ni VARJE dag tävla om nya fina julklappar. Ny tävling varje dag! Vi byter tävling varje morgon runt kl 09:00 och drar vinnare under resans gång. Vi börjar med något riktigt fint och tävlar ut en Axkid Rekid i färgen Petrol värde hela 3995 kr!

Axkid Rekid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Rekid är plusgodkänd och används bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte samt 9-18kg med Isofix. Stolen är försedd med ett långt stödben och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel bara att montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn. Rekid är försett med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd, nackstödet är försett med bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Mer om produkten hittar du HÄR

Axkid utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar inriktade mot den Europeiska marknaden. Axkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin, bakåtvänt är säkrast!

Axkid är en del av svenska Axonkids AB. Axonkids är ett ungt företag med gedigen erfarenheten av arbete med bilbarnstolar och säkerhet i bil för barn. Axonkids grundades 2009 av Tony Qvist och Tony Broberg som båda tidigare arbetat med barnsäkerhet och bilbarnstolar inom olika företag. Till sig knöt de en krets med personer från företag inom bilbarnstols och svenska fordonsindustrin. De första stolarna som företaget konstruerat och tillverkat presenterades på marknaden på försommaren 2011. I dagsläget har Axkid bilbarnstolar från nyfödd upp till ca 12år. Mer om Axkid hittar du på www.axkid.se. Följ dem gärna på Instagram och Facebook

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd kontaktformuläret nedan. Glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter och adress, så vi vet vart vi skall skicka vinsten om du har turen med dig. Lycka till!

Hur många lutningslägen har Axkid Rekid?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar är 3 och 5. Egentligen 3 men tryckfelsnisse hade smugit sig in på Axkids sajt, så alla med svar 3 eller 5 har varit med i dragningen.

Vinnare:  Rebecca Dahlman i Charlottenberg. Grattis! 

Tävlingen pågår till den 2 dec till kl 09:00 ca. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. 

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00