Borttappat armband

Idag hittade Lance och hans pappa ett armband på Lindhagensgatan runt nr 98

Om det INTE är ett fejkarmband så kostar det HEMSKT MYCKET och någon kanske sitter hemma och gråter floder just nu i skrivandets stund?

Hör du något eller känner du någon.
Kanske är det just DU?

maila tomas@gsonmedia.se med beskrivning på det du saknar isåfall

kram ❤

 1. I simply desired to thank you very much once more. I do not know what I would’ve done without the entire solutions documented by you directly on such area. It became a real depressing crisis for me personally, however , understanding the very professional avenue you processed it forced me to weep for gladness. I’m happy for this assistance and sincerely hope you are aware of a great job you happen to be providing teaching the mediocre ones all through your website. I am sure you’ve never got to know all of us.

 2. Monica skriver:

  Lilla jag, Sara och Lisen?
  Alltså, tror ni inte Magdalena vet redan detta? haha 😉 så klart hon vet:
  Men varför inte skriva ett blogginlägg om detta, också, skulle inte alls förvåna mig att hon har läsare som hittar den riktiga ägaren, och jag tror inte ägaren blir ledsen för att hon gjort blogginlägg, och sen har nog nog tänkt, om hon inte redan gjort kontaktat polisen. Gissar att Magdalena hittar den rätta ägaren, snabbare än va det skulle göra att lämna in den hos Polisen.

  Ibland undrar jag på er som kommenterar, inte bara ni 3 men även en massa andra? Hur gammal tror ni Magdalena är? tror ni hon är helt pantat eller? nää skulle inte tro det ♥

 3. Lisen skriver:

  Precis som redan är sagt bör armbandet lämnas till Polisen. Det är ett brott att inte göra det och om det är värdefullt kommer ägaren helt säkert vända sig till Polisen för att registrera en förlustanmälan. Hittegodsavdelningen gör en jämförelse mellan inlämnat gods och förlustanmälningar.

 4. Sara skriver:

  Det är kanske bättre att lämna in det till polisen om det inte redan är gjort? Det är ju dit man i första hand vänder sig om man tappat bort något.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..