Hjälp mig med din röst

Nu är NICK HAMMER under omröstning på P3 osignerat…

image

Jag skulle bli så otroligt glad om du hjälpte mig med din röst!

Nicklas är en driftig ung kille med massor av drömmar! (Som jag tidigare skrev, en kär barndomskompis med Isak)
Vinner han så kommer hans låt spelas på radio.

Jag håller verkligen tummarna!!

Du kan hjälpa till med din röst HÄR!

  1. Katrin skriver:

    Nu har jag röstat!:)
    Att läsa i kommentarerna hur någon som är inne och läser på din blogg kan skriva något så elakt som grundar sig på sin egen tolkning av något du uttalat eller skrivit- dessutom bara någon dag efter du skriver så smärtsamt om din saknad efter Isak – en smärta som du bär varje dag och delar med dig av till oss alla som läser dig. Det gör mig så ledsen, arg att det finns så lite medmänsklighet hos denna människa. Magdalena scrolla bort dessa elaka kommentarer från den lilla människan och skaka av dig – lägg ingen energi på dessa negativa, missunnsamma kommentarer. Det är din blogg och du väljer. Kramar

  2. Låt han vinna. Din blogg är helt underbar att läsa .Jag läser den varje dag . Bra Maggan kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..