ANNONS

Smyckeskollektionen äntligen ute!

/

Äntligen börjar smyckena jag är ansikte och ambassadör för hitta ut i verkligheten. Kollektionen jag är ansikte för och arbetar med heter VJ Since 1890. Kollektionen är i guld och är väldigt klassisk och tidlös.

maggansmycke

Jag var hos Bingo och fotade för kollektionen i augusti och nu har äntligen kollektionen börjat att nå ut till återförsäljarna och nu finns de hos Blingit.se, och inom kort hos fler butiker och andra webshoppar runt om i landet. På bilden ovan har jag på mig örhängen från kollektionen. Det är ett guldörhänge med pärla och diamant.

När jag tog  beslutet att vara med på den  här resan så såg jag till att vi fick till ett samarbete som innebär att en del av pengarna från försäljningen är öronmärkta för att gå till vårt projekt, vår välgörenhet på Filippinerna som ni alla varit en del av i några år. Jag och Tomas håller på fullt att sammanställa en uppdatering från jobbet där nere. Vi har fått rapporter och en massa, massa bilder av vår fina Göran och personalen där och inom kort ska ni få en ordentlig uppdatering!

20151022_144521

Jag kommer naturligtvis tjata en hel del om den här kollektionen det kommande året och hoppas ni kommer stå ut med det:-) Samtliga smycken är tillverkade i traditionellt gult guld eller vitt guld med äkta diamanter på och många av dem är fantastiska! Halsbandet som också är med här i inlägget känner jag extra mycket för och det finns också som armband.  Kika på hela kollektionen HÄR.

Det är en spännande och lite jobbig dag idag med visning av lägenheten. Hur ser din dag ut? Har du en bra söndag?

Kram

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00