Kläder och hållkäften middag

Tänkte passa på att svara på några frågor. Jag är gravidsnurrig, smått förvirrad och har minne som fisken Doris i Nemo

Jag vet att det haglar frågor, men jag tar bara de som ligger i det absoluta närminnet.

image

Vart kommer helgens kläder ifrån?

De kommer ifrån:

Vantar HM
Kappa ZARA
jeans AKAIA (Bromma blocks, och inte gravvojeans)
Skjorta HM
Skor HM

image

Läpppenna FACE Färg CHANTI
Läppstift från MAC B62 REBEL

image

Mattor i lilla hall, kök och vardagsrum  kommer ifrån ett företag som heter BARGI mattor. (Fråga efter Philip och hänvisa till mig/mina, då vet han)

image

Soffan FOLKHEMMET
Överkast IKEA
Sänggavel handgjord från en sänggavelsbutik vägg i vägg med oss (Upplandsgatan)

image

Lyssnar jag på kristen musik, kollar jag på kristen film? JA, jag gör MASSOR av saker jag inte redovisar härinne…

Varför la jag ut klippet från Patrik Pelosio igår?!
Tja, han frågade mig och vi är vänner?

Lagade en riktig hållkäften middag ikväll!! SÅ gott….
Testar LINAS BARNKASSE den här veckan

image

image

Tycker INTE att den var medelsvår som det står. Tyckte det var svinenkelt!

image

Rev morötterna istället för sticks.
Charlie ÄLSKAR grönsaker. …
Såsen gick på två min, sen la jag bara ner fisken och lätt den koka sig klar.

Supergott!!!!

image

Massor av ägg och persilja, kokt potatis och grönt.
(Charlie åt riset från igår, jag grisade i mig all potatis)

image

image

En köksmur! Inget kiss i sängar ikväll.

image

image

Nu mina kära vänner härinne, ska jag göra absolut ingenting.

Jag strejkar. Filip får gå ut med hunden och släcka ner allt.
Jag ska sova, är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.

Kram ❤

 

 1. Lisa skriver:

  ”Medel” står för att det går medel-fort. Maggan du är bara bäst!!!

 2. Lisa skriver:

  Fiskmiddag med smak av Via o Sköljmedel :-p

 3. Bargi’s mattor är verkligen hur fina som helst, har ett par hemma hos mig.
  Kanske har du köpt sänggaveln hos In Your Dreams? Så fina sänggavlar!!

  Inredningshjälpen

 4. Annika skriver:

  Blusen är smashing! Har en liknande från H&M och borde köpa en till att ha i lager.

 5. Karin skriver:

  Tack för svar Magdalena! ❤ Jag ställde frågan eftersom jag inte har sett att du varken frågat efter eller rekommenderat kristen film/litteratur. En annan fråga som jag inte fick svar på (du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill) varför gör du brittiska motsvarighetens tecken för ”FU”? Varför som kristen och vuxen bejaka mörkret? Bättre att vandra i ljuset och sprida det sanna budskapet. Blessings! ❤
  Kram! ❤

  1. Jag har gjort reklam för min mammas böcker. Fuck-tecknet var inte meningen. Jag skulle ha gjort ett peace tecken. Även en kristen kan göra fel.

   1. Karin skriver:

    ❤ Visst kan även en kristen göra fel, så även jag! 🙂 Ingen är felfri förutom, Jesus! ❤

    Även jag har gjort och gör reklam för Lindas böcker och Linda själv. Hon är en helt fantastisk förkunnare och människa! 🙂 Jag kände inte till dig och Hanna mer än till namnen eller att ni är Lindas döttrar förrän jag läste hennes underbara biografi ”Min himmelske konung och jag”. Där fick jag tips om din bok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”. Blev så gripen av båda de böckerna! När jag sedan hörde (under Arkens gudstjänst) om Isaks tragiska bortgång, började jag läsa din blogg.

    Jag tänker på att många som läser din blogg ser upp till dig, men oftast pga världsliga företeelser. Du berättar inte mycket om ditt kristna liv. Bra om vi som kristna eftersträvar att bli så lika Jesus som vi bara kan och förmedla detta till våra barn och vår omvärld. Värderingar, språkbruk, gester mm mm. Att vi helt enkelt vågar stå upp för vår kristna tro. Snälla Magdalena, ta inte detta som någon pekpinne. Jag ville bara ventilera mina funderingar. Jag är inte och påstår inte att jag är Guds bästa barn, men min vilja är att ära Honom med mitt liv och vinna själar för Jesus. ❤
    Kram! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..