Jippiiiio! Ännu mer Berg & Meltzer!

Jag ÄLSKAR Berg och Meltzer! Det är få grejer jag försöker pricka in på tv eller letar upp på nätet i efterhand om jag missat. Homeland är en och Berg & Meltzer en annan:-) Mina idoler Carina och Christine är tillbaka! Nu på Oscarsteaterns scen och sedan går showen även på tv i efterhand.

Varje vecka bjuder tjejerna in kända och okända gäster till en härlig kväll på Oscarsteatern. Det verkar rätt spontant och det verkar som vad som helst kan hända, hehe.. Det bjuds på gäster, musik, överraskningar och väldigt mycket Carina och Christine aka Berg & Meltzer.

I premiäravsnittet är Carola Häggkvist & Alcazar gäster. Kolla klippet som jag har här nedan när Carola trillar in i ett bord, eller mer kliver I det, haha…:-) Det är inte officiellt vilka de nästkommande gästerna är, bara för den första showen. Jag skulle varit där, jag var bjuden till Oscars och till första giget men kunde inte gå:-(

Det är nya gäster varje vecka och kommer att pågå i 6 veckor med föreställning på Oscarsteatern och avsnitten går sedan i kanal 5 med start nu på söndag den 25/10. Jag vet inte om det finns platser kvar till själva showen på Oscars om du vill gå dit, men kika HÄR.

Älskar´t!

Nu stallet och lite olika ärenden!

Later!´x

 

 1. Lotte skriver:

  Ja de där brudarna är ju grymma! Följer de och solsidan 😉
  Gillar du Love Forevers kläder? Kika in hos mig för 24h grymt erbjudande!!!!
  http://lotte4.blogspot.se

 2. *lena* skriver:

  Jag var där igår på Oscars älskar dem tjejerna:) igår var det Laila Bagge, Caroline Gynning och bästa David Hellenius älskart. Nästa gång tror jag en av gästerna var Dr Alban..roligt att gå på TV inspelning men mycket avbrott & roddande ska bänka mig på Söndag de nämnde att Carola va helt galen hehe
  Kram ♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..