Vinn exklusivt smycke från VJ Since 1890

 

maggansmycke

Den här veckan har vi en riktigt fin tävling! Du har chansen att vinna ett exklusivt smycke från VJ Since 1890. Jag har börjat arbeta tillsammans med dem och är ansiktet för just den här kollektionen. Smyckena kommer att finnas i butik runt om i landet i mitten av oktober, mer om detta längre fram. Du kan smygkika på dem redan nu besök www.robertfriman.se.

evighetny

 

Smycket heter Eternity  och är ett 18K guldhalsband med 19st 0,08ct diamanter. Längd på kedjan 40-42cm. Smycket är värt hela 5800 kr!

Vill du veta mer om Robert Friman & Co som står bakom kollektionen så hittar du dem på Facebook HÄR och följ dem gärna på Instagram: @frimansmycken

Jag kommer göra mycket med dem framöver. Extra glad är jag att en del av intäkterna för just den här kollektionen är öronmärkt för att gå till vår välgörenhet på Filippinerna!

Svara rätt på frågan nedan och du är med och tävlar. Använd formuläret och glöm inte skriva dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig om du har turen och skickligheten med dig. Lycka till!

Smyckesföretaget har sitt huvudkontor på en ort som är vida känd för sin företagaranda. Vilken?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: GNOSJÖ. 

Vinnare blev: Annette Gullstrand i Malmö! STORT GRATTIS! 

Tävlingen pågår till och med söndag den 4 oktober och vinnaren meddelas personligen och publiceras här. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..