Inför direktsändning av SPRING

På plats i studion

image

image

-SAMIR VÅGAR DU KRAMAS MED TVÅ GAMLA TANTER HAHA eller e du för fiiiin!

Haha allt gammalt groll var begravt och glömt!
Såååå rara och spralliga killar SIMON  och SAMIR..

Det här kommer bli en kul vecka!

image

Vi sitter i sminket och blir fina!

image

image

Vår mysiga och snygga programledare Tina

I slutet av programmet är det våran tur..

Ställa oss på rätt plats vid bordet i studion och inte prata i mun på varandra är vår enda uppgift.
Tror du vi kirrar det?

 1. Eva skriver:

  Maggan, så oerhört roligt med din graviditet. Gläds med er och ser fram emot att få följa med på resan! Här blir inga fler barn och en liten sorg är det, så skall bli så roligt att få ta del av er resa. Vilket glädjetecken i sorgen<3

 2. Ursäkta jag ville bara kolla hur ett blogg fungerar och hur naiva folk är. Man ska inte tro på allt. Jag har varit med om smärtsamma händelser i livet så in i från mitt hjärta önskar jag att allt går bra i Magdalenas och hennes närståendes liv kram er alla Marie

 3. Sara skriver:

  Men va kul. Då måste jag titta. Lycka till nu ! Sara

 4. Lotte skriver:

  Åååå missade det då vi kollade hockeyn istället men imorn när vi åker ner till svärföräldrarna i Skåne ska jag kolla på play i telefonen 🙂 Kommer ni till Älmhult? Jag ska hålla utkik! Kramar o lycka till
  http://lotte4.blogspot.se

 5. Helena skriver:

  Magdalena…. Jag beundrar din styrka något oerhört… Vi har lite liknande erfarenheter men jag känner att min styrka är på väg att ta slut…. Hur gör du för att hitta ny om och om igen?…. Mvh Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..