Elsa Leonie 5 år

ELSA

Jag gillar Elsa Leonie och är glad att ha lärt känna Tina och Daniel som driver företaget. Självklart vill jag tipsa dig om deras födelsedagserbjudande! 20 % på ett helt köp, ända fram till 1 oktober.

Läs mer och kika runt på www.elsaleonie.se . Använd koden CELEBRATE när du handlar.

Vi syns senare.

  1. Maja skriver:

    Ljuvligt! Tack för världens bästa tips! Ska genast lägga min beställning

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..