ANNONS

Vinn genrepsbiljetter till Kristina från Duvemåla

/

Frimärke_vänster

Dags att kicka igång hösten och det gör vi med en tävling! Kristina från Duvemåla fyller 20 år i år. Det vill vi fira! Musikalen har nypremiär den 12 september på Cirkus i Stockholm.

Vi lottar ut biljetter till musikalen och hela 10 personer vinner 2 biljetter var till genrepet, fredagen den 11 september på Cirkus i Stockholm.  Boende och eventuell resa ingår ej i vinsten.

Musikalens berättelse om utvandrarna som lämnade Sverige i mitten av 1800-talet är ständigt aktuell och berör starkt i vår samtid då många människor är på flykt eller bryter upp från sina hemländer av andra orsaker. Kristina sjunger ”jag är en flykting och en främling”. Om vi kan få upp ögonen på några för vad det skulle kunna innebära att vara en flykting och en främling så har vi lyckats med något viktigt, säger Björn Ulvaeus.

Uppsättning kommer närmast från GöteborgsOperan, där den har spelats 100 föreställningar för utsålda hus mellan oktober 2014 och maj 2015. Innan dess spelades musikalen på Svenska teatern i Helsingfors från 2012 till 2013. Huvudrollerna på Cirkus görs av samma kvartett som i Helsingfors och Göteborg som efter drygt tre år känner sina rollfigurer väl. Mer information om musikalen och annat hittar du HÄR.

Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Glöm inte ange dina uppgifter så vi kan kontakta dig och förse dig med dina biljetter om du har lyckan att vinna. Lycka till!

Hur många personer har hittills sett Kristina från Duvemåla sedan urpremiären 1995?

  1. Cirka 500 000
  2. Cirka 2 miljoner
  3. Cirka 1,2 miljoner

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort. 

Tävlingen pågår till och med söndagen den 6 september och vinnarna publiceras här och kontaktas personligen. Glöm inte att ange din epostadress, då det är den vägen vi förser dig med eventuell vinst. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00