Tack för er kärlek.. och barndomstrauman

Ja, jag har sagt det för! Men säger det igen… Du anar inte hur mycket du betyder för mig. TACK!! Tack för alla kärleksfulla avtryck härinne..

Konferens, femkamp, kundvård, kollegor och intressanta diskussioner..

image

Hjärngympa!

image

Kroppsgympa!
Fick låna ett par skor av en kollega. Ja du fattar snart hehe

image

image

image

Träningsvärk idag?
Skiter björnen i skogen, sover systrarna Graaf på rygg?

image

Sen var det dags för fotbollsminigolf!

Och det var då det hände!

Kommer du ihåg?

Eller förresten, det gör nog bara ni som var lite kufiga och mobbade i skolan.
Jag var EN AV DEM/ER!

En av dem som alltid blev vald sist i skolan. På gympan eller i grupparbeten.

En av dem som aldrig överraskade, en av dem som aldrig var bäst på något. Gjorde ALLT medelmåttigt eller sämst
(Utom EN GÅNG! Kast med liten boll i ett skolmästerskap i mellanstadiet, och då grät jag av lycka!!)

Nu när jag är vuxen och man delas in i lag, kommer känslan av att misslyckas tillbaks. Så KRAFTIGT att det nästan är gör ont.
Det är som att man är tillbaks i skolan. Man är liten igen. Man står där med böjd nacke och flackar med blicken och tittar på de tuffa och populära, och önskar att man vore en av dem…
 
Igår var inget undantag.
Jag blev 10 år gammal igår!
Jag stod där, tappade lite luft och skämdes lite och tycker synd om gruppen som just fick mig i sitt team.

Obs: SJÄLVKLART var det ingen i min postkodgrupp som fick mig att känna så! Enbart nostalgi.

MEN PLÖTSLIGT kom känslan under fotbollsminigolfen.
Det var min tur att sparka.

Jag stod där!
Vinden smekte mitt hår! Rakryggad!
NU skulle jag inte vara en LOOSER!
NU skulle jag visa dem.

Visa mitt laget att jag var en tillgång!!
Någon att räkna med.
Någon som bidrog med något.
Någon man skulle kriga om att få i sitt lag igen!

Jag stod där.
Alla åtta i laget tittade förväntansfullt på mig och peppade mig att sparka långt.

Jag SKULLE SÄTTA DEN! Jag intalade mig själv att jag skulle sparka!
Jag skulle sätta HOLE IN ONE!
Jag såg framför mig hur alla skulle skrika, och kasta sig runt min hals.
Jag skulle vara dagen hjälte!

Jag tog sats, koncentrerade mig, tog i…..

Sparkade!

Men mina klumpiga jäkla mohedatofflor ville inte samma sak som jag!
Jag trampade snett. Missade!
Nuddade fotbollen med en tåfjärt och trillade hårt baklänges och landade platt på ryggen.
Bollen rullade 1 meter och jag låg där som en skalbagge, sprattlandes med benen i luften.

Haha!!!
Senn stod jag där igen, som den där fula misslyckade Maggan som inte klarade av något.
Hoho!!

image

Min roliga och goq kollega Sandra!!

image

image

Godmorgon!!
Nu börjar det bli brött!!

Morgon möte på jobbet, sen lite andra trista saker att sätta tänderna i…

image

Kommer få lite frågor om kläderna.
I know!! Så det är lika bra att ligga i framkant och svara på frågorna.

Skor från MOHEDATOFFELN
Jeans ”Mother denim” från ELSALEONIE
Kofta från märket Sibin Linnebjerg oxå från ELSALEONIE
T-shirten från syrran märke FEMME COLLECTION
smycken Cornelia köpt hos 3MAGASIN i Ystad….

image

Ha en fin dag! Vi hörs och syns lite senare… x

 1. Glömde en sak….samtidigt som jag blev mobbad, fick jag tampas med en annan sak, min pappa drack , han var aldrig borta från sitt jobb, men han drack alla helger, varje gång min mamma var i Finland, alla högtider, jag gick på anhöriga grupper, fick lära mig mycket, men jag tampades med så mycket när jag växte upp….det fanns dagar som jag bara ville ge upp, det blev för mycket….Min pappa dricker av och till, men vårat förhållande har blivit bättre, och han är en vuxen människa jag kan inte ändra på någon om de inte vill det själv…kram

 2. Hej
  Jag blev mobbad från 1:a klass och under hela mina skolår, förutom gymnasiet, då fick jag äntligen känna mig fri, jag blev mobbad för mitt ljusa självlockiga hår , för att jag var tjock och för att jag köpte kläder på UFF och Myrorna och inte var som alla andra. De kastade tuggummi i mitt hår i matkön, och då fick jag alltid klippa en bit, jag fick smör kletat på mitt skåplås, mina klasskamrater sa att skulle du kunna ställda dig längre bort för du förstör våran image, har din mamma klippt dig med gräsklippare, eller med häck sax, en okänd kille kom fram till mig när vi hade rast på högstadiet och sa , Vet du, att du är så jävla ful att ingen kommer någonsin att älskar dig….dessa ord satte sig fast i mitt huvud och varje dag så tittade jag mig i spegeln och repeterade deras ord, Marie, du är så jävla ful och äcklig, mitt självförtroende var i botten i flera år efteråt, och det sviktar även idag, jag hade svårt att gå bland massa folk för jag fick för mig att de skrattade och viskade om mig, och jag trodde verkligen att ingen kunde älska mig, jag blev alltid vald sist i gympan, jag duschade när alla andra hade gått, ville inte att de skulle skratta åt mig, när jag skulle läsa upp en uppsats inför klassen, så skrattade alla och läraren sa att det bara skojar, jag gick till skolan varje dag, var inte borta en enda dag pga mobbning, men jag hade sömnsvårigheter, sov kanske 4 timmar per natt, hade ont i magen och ont i huvudet, flera dagar i veckan….min självkänsla var i botten och inte förräns jag träffade min älskade sambo som självkänslan började stiga lite grann, men jag var osäker i början, men nu har vi varit tillsammans i 12 år och han är min själsfrände, han ser och älskar mig för den jag är, han räddade mig, för jag trodde verkligen att ingen någonsin kommer att älska mig……Jag älskar mitt självlockiga ljusa hår….när jag gick i skolan så satte jag på mig en mössa efter att jag hade duschat och skulle sova med den för jag trodde att mitt hår skulle bli rakt då….tänk så mycket ont människor kan göra , mitt hår är en del utav mig och först nu i vuxen ålder så uppskattar jag det verkligen, jag älskar mitt hår…..Kram

 3. Kristin skriver:

  Hahhaha du är FÖR jävla underbar och rolig alltså, så humoristisk och verkar vara en helt fantastisk snäll, rolig och fin människa! Stort tack för din blogg och all lycka och kärlek till dig!

 4. Annika skriver:

  Det där med att inte duga sätter sina spår, som små taggar som stannar kvar. Tänk att barn kan vara så elaka mot varann. Jag tycker du är fantastisk med hjärtat på rätta stället.

 5. Hej!

  Jag skulle bara vilja tacka för det du gjorde för mig när jag var tonåring i Kungsängen (jag är ett år yngre än du). Jag var utsatt för en del mobbing och hat men det var tack vare dig jag inte blev värre drabbad. Du verkar vara en genomgod människa. Tack snälla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..