Lämning, bröllop, napp och ultimatum

Om en timma blir jag hämtad av Hannah och mamma. Vi ska äta lunch och planera fjällresan.
Sen ska vi hämta upp Charlie från förskolan, han ska sova hos sina kusiner inatt…

Vi ska på bröllop i eftermiddag!
Det ska vi härligt! Solen strålar och det känns som en bra dag för romantik.

image

Ja vet! Napparna måste bort. Men det blir ett sånt jäkla liv, och jag har inte riktigt orkat ta fighten.
Man blir lite slapphäntare och bekvämare med åren.
Det är INTE bra för tänderna och de MÅSTE bort.

image

Något annat jag måste ta itu med är vår sängsituation. Satte ett ultimatum på Filip imorse.  Charlie ELLER jag. Någon av oss KOMMER flytta ut ur vårat sovrum inom kort.
Jag KAN INTE sova med honom i sängen längre. Jag sover så FRUKTANSVÄRT dåligt, vaknar stup i kvarten av sömniga armar och fötter som spelar mig i ryggen.

Charlie är ju Filips första barn, OCH JAG VET hur mysigt man tycker att det är..
Men Sorry,  jag har gjort det 4 gånger… Och nu får det vara nåck.

-Han eller jag!! Hehe

image

Ensam frukost i solen vid Espresso house

image

Nu måste jag rusa hemåt. Klockan har verkligen rusat iväg..

image

Vilka goda youghurtar de har här! Kunde inte välja, utan tog bägge två.

Kram x

 1. Emma skriver:

  Hej Magdalena! Ingen stress med att få Charlie att sluta med napp! Jag är tandläkare, och så länge han har slutat tills de permanenta tänderna börjar komma så är det lugnt!
  Jag har också en snart tre-årig kille som är napptokig… Jag skulle helst vilja att han slutade pga hans ”beroende-beteende”. Panik när nappen inte är med/glömd/osv. Det är precis som när min man glömt sitt snus…
  Ta väl hand om dig

 2. Emilia skriver:

  PS. När du kommer på ett smart sätt att bli av med dom, snälla dela med dig 😉 Jag har försökt med allt, utom att doppa i vinäger. Men som han smackar på de nätterna igenom, så tror jag han suger av det och fortsätter. Tyvärr

 3. Emilia skriver:

  Härligt att ni också har en treåring med för många nappar i sin ägo 🙂 Jag har känt mig som världens sämsta. Min son har typ 20 st i alla världens färger (och ett begynnande överbett ^^) Men du är inte ensam, och inte jag heller 😉 Så tack!!

  1. Dee skriver:

   En mycket företagsam 3 åring som köpt så många nappar i olika färger,varför trösta barnet med en napp?

 4. jenny skriver:

  Lägger ingen värdering i det där med nappen men måste bara passa på att dela med mig av ett roligt tips på napp-avvänjning som några vänner körde med. De knöt fast en napp vid elementet inne i ett litet rum de inte använde så mycket. För att kunna suga på nappen var sonen tvungen att sätta sig obekvämt på golvet nära elementet. Han gick dit några gånger första dagarna men sen var intresset slut. Jätterolig metod tyckte jag! :)) Vår son gav bort nappen till Lisebergskaninerna och fick ett fint diplom som tack. Det satte vi bredvid hans säng och vi pratade mycket om hur glada kaninbebisarna var nu. Underläppen darrade första kvällen men sen var det lugnt. Lycka till när ni tycker det är dax!

 5. Hej!
  Tycker fin blogg är så skönt avslappnad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..